Στο σεμινάριο της UEFA στη Λάρισα το «νέο αίμα» της Καρδιτσιώτικης προπονητικής

Τη δίψα τους για μάθηση και για διεύρυνση των γνώσεών τους στην προπονητική πιστοποίησαν για άλλη μία φορά Καρδιτσιώτες προπονητές ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή τους στο διήμερο σεμινάριο της UEFA στη Λάρισα.

Εννέα προπονητές από την Καρδίτσα οι οποίοι έχουν ήδη αφήσει δείγματα γραφής στο ποδόσφαιρο της περιοχής, έλαβαν μέρος σε αυτή τη σπουδαία ημερίδα προπονητικής, δείχνοντας ότι δεν τους ανήκει μόνο το μέλλον αλλά και το παρόν.

Η νέα γενιά προπονητών έχει μεγάλη διάθεση να αναβαθμίσει το πόστο του προπονητή και τον ρόλο προς όφελος του τοπικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, ρίχνοντας το βάρος στην προσέγγιση, τις σύγχρονες μεθόδους και τη μεταδοτικότητα που θα αναδείξει και ταλέντα τα οποία έχουν ανάγκη οι μεγαλύτερες ομάδες της περιοχής.

Βαγγέλης Φαλιάγκας, Άγγελος Χατζηρίζος, Κώστας Νταβουλιάκος, Μάκης Κυριακόπουλος, Αποστόλης Παπακώστας, Αλέξανδρος Μπακόλας, Φώτης Ράικος και Παναγιώτης Γραββάνης, ανανέωσαν και εμπλούτισαν με την εκπαίδευση που έλαβαν τις γνώσεις τους, δηλώνοντας έτοιμοι να αναμορφώσουν και να μεταφέρουν τα στοιχεία αυτά από τη θεωρία στην εφαρμογή.