Στο προπονητικό τιμ του Απόλλωνα Μακρυχωρίου ο Θωμάς Μποντόλος!

Διευρύνεται το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα Μακρυχωρίου που για τις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής, προχωρά σε ενίσχυση του δυναμικού του στο προπονητικό κομμάτι.

Νέος συνεργάτης των Βάιου Καραγιάννη, Κώστα Μαργαρίτη και Χριστίνας Μακρή, θα είναι ο γνωστός προπονητής τερματοφυλάκων, Θωμάς Μποντόλος.

Ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων βρέθηκε στην Αναγέννηση από το μακρινό…1988! Τα δοκάρια της ομάδας της Καρδίτσας υπερασπίστηκε σε δύο θητείες, έχοντας περάσει επίσης και από άλλες ομάδες (Ταυρωπό, Ατρόμητο Παλαμά, Δόξα Μητρόπολης, ΠΑΣ Γιάννενα, Νίκη Βόλου, Αχιλλέα Φαρσάλων, Α.Ο. Καρδίτσας) με αξιοσημείωτη παρουσία σε Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική.

Ο 48χρονος τεχνικός με το που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, ασχολήθηκε με την προετοιμασία τερματοφυλάκων και την εκγύμνασή τους αναλαμβάνοντας το ρόλο αυτό το 2005 στην Αναγέννηση όπου βρέθηκε έως το 2017 (με διάλειμμα δύο ετών).

Η βελτίωση των τερματοφυλάκων μέσα από συνεχώς εναλλασσόμενα ασκησιολόγια, στα πρότυπα των διεθνών σχολών τερματοφυλάκων είναι δείγματα δουλειάς που τα τελευταία χρόνια έχουν διαδοθεί και εκτός Καρδίτσας, ενώ ο έμπειρος τεχνικός έχει δημιουργήσει εδώ και τέσσερα χρόνια πρότυπη σχολή για τερματοφύλακες, στην οποία συμμετέχουν πορτιέρο κάθε ηλικίας.