Στο Ναυπακτιακό Αστέρα ο Γιώργος Σδρόλιας!

Η καλύτερη δυνατή επιβράβευση ήρθε για τον Γιώργο Σδρόλια, έπειτα από μία πληθωρική παρουσία τη σεζόν που μας πέρασε με μεγάλη αγωνιστική άνοδο!

Ο νεαρός Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην Πάτρα για σπουδές από το περασμένο Καλοκαίρι, άφησε άριστες εντυπώσεις τη φετινή σεζόν με τη Δόξα Μανωλάδας, καταφέρνοντας να φτάσει έως τους τελικούς ανόδου στη Γ’ Εθνική στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ηλείας!

Με μεθοδικότητα αλλά και θέληση να κάνει σταθερά βήματα παρά κάποιο βιαστικό άλμα στην καριέρα του, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αξιοποίησε στο ακέραιο την ευκαιρία που του δόθηκε σε αυτό το επίπεδο, όντας βασικός και αναντικατάστατος για την ομάδα του! Πέντε γκολ ήταν η συνεισφορά που μεταφράζεται σε πολλαπλάσια αγωνιστική αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ρόλος του ήταν περισσότερο δημιουργικός, ενώ ανάμεσα σε αυτά το ένα σημειώθηκε κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας για το κύπελλο ΕΠΣΗ (ομάδα Γ’ Εθνικής) και ένα κόντρα στη Νίκη Τραγανού, η οποία κατόρθωσε εν τέλει να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ηλίας και να προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική.

Ως δευτεραθλητής, λοιπόν, ο Σδρόλιας «εξαργύρωσε» τις επιδόσεις του με μεταγραφή στον Ναυπακτιακό Αστέρα, ομάδα με ιστορία και παρουσίες έως και τη Football League (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκεί αγωνίστηκαν οι Καρδιτσιώτες Κ. Σιακάρας, Ευ. Τσιώλης, Κουκουμτζής κ.α., ενώ ήταν από τους πρωταρχικούς προπονητικούς σταθμούς του Σάκη Τσιώλη).

Με την ολοκλήρωση της προσθήκης του στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, ο νεαρός «άσσος» με ευχαριστήρια δήλωσή του αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Δόξας Νέας Μανωλάδας, η οποία με αγκάλιασε σαν να ήμουν δικό της παιδί…Επίσης, τους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι ήταν πάντα κοντά μας…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου οι οποίοι με βοήθησαν ο καθένας τους ξεχωριστά αλλά και τον προπονητή μου, Γιώργο Λαγό, ο οποίος μου έδωσε δυνατότητα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ηλείας και να εξελιχθώ κάτω από τις οδηγίες του και την πολύ καλή του προπονητική κατάρτιση.

Τέλος, θα ήθελα μα ευχαριστήσω τον κύριο Βαγγέλη Τσιώλη και τον κύριο Κώστα Σιακάρα, οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου»!