Στο Μουντιάλ Γυναικών η Καρδιτσιώτισσα Χρυσούλα Κουρομπύλια!

Στο Παγκόσμιο κύπελλο ανδρών ποδοσφαίρου το περασμένο καλοκαίρι στην Ρωσία δεν υπήρχε ελληνική εκπροσώπηση ούτε σε επίπεδο διαιτησίας. Αντίθετα στις γυναίκες φαίνεται ότι πάμε καλύτερα, καθώς η FIFA επέλεξε την Χρύσα Κουρομπύλια να είναι μεταξύ των διαιτητών που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Το όνομά της Ελληνίδας βρίσκεται στη λίστα, που δημοσίευσε η FIFA, ανάμεσα στα 48 των βοηθών διαιτητών, που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Το Μουντιάλ γυναικών θα διεξαχθεί στη Γαλλία από τις 7 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η επόπτρια του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής τον περασμένο Αύγουστο είχε συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών Κ20, που επίσης διεξήχθη στη Γαλλία. Όπως φαίνεται, πέρασε με επιτυχία το συγκεκριμένο τεστ και πλέον θα συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου γυναικών. Άλλωστε, πρόκειται για μία ρέφερι, η οποία βρίσκεται στον πίνακα της Super League από το 2010, είναι διεθνής σε επίπεδο ανδρών και έχει λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.