Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την Εθνική το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΣ Αναγέννηση!

Μια σπουδαία εμπειρία έζησε το βράδυ της Κυριακής (12/11) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Σ. Αναγέννηση.

Το νεανικό αγωνιστικό τμήμα των Κιτρινόμαυρων παρακολούθησε δια ζώσης το σπουδαίο επαναληπτικό παιχνίδι μπαράζ της Εθνικής μας με την Κροατία για το επερχόμενο Μουντιάλ της Ρωσίας, στηρίζοντας την ομάδα και παρακολουθώντας ένα υψηλού επιπέδου ματς!

Οι νεαροί παίχτες με τη συνοδεία των προπονητών των Ακαδημιών, Μάκη Κατσαβριά, Γιάννη Ποντίκα, Κώστα Αθανασίου και Μπάμπη Παπαδημητρίου ξεκίνησαν από την Καρδίτσα την Κυριακή το απόγευμα λίγη ώρα μετά το δικό τους παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΚ που τους βρήκε νικητές και συνεχιστές της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιούν φέτος για το «Γ. Καραϊσκάκης», όπου το Ομοσπονδιακό μας συγκρότημα έπαιζε τα ρέστα του για πρόκριση στο Μουντιάλ.

Παρά την κούραση από το δικό τους αγώνα και το ταξίδι, οι Κιτρινόμαυροι έδωσαν τη δική τους παράσταση στον Πειραιά, υποστηρίζοντας με θέρμη την Ελληνική ομάδα που  είχε ομολογουμένως δύσκολο έργο.

Η πρωτοβουλία του ΑΣ Αναγέννηση έφερε μεγάλη χαρά στα παιδιά και τους έδωσε την ευκαιρία να δουν από κοντά ποδοσφαιρικά ινδάλματά τους, να πάρουν μέρος στη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν χιλιάδες φίλοι στο γήπεδο και φυσικά να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες που θα τους συντροφεύουν μια ζωή.