Στο Αιγίνιο για φιλικό αύριο (14/9) η Αναγέννηση

Συνέχεια στα τεστ με αντιπάλους πρωταθλήματος δίνει  η Αναγέννηση αύριο Πέμπτη (14/9).

Αυτή τη φορά, η ομάδα της Καρδίτσας θα μεταβεί στο Αιγίνιο για αναμέτρηση με τον τοπικό Αιγινιακό, αντίπαλο που θα βρει μπροστά της και στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι Κιτρινόμαυροι θα συνεχίσουν τα εκτός έδρας φιλικά ματς έχοντας αντιμετωπίσει έως τώρα μακριά από το ΔΑΚ τον Απόλλωνα Λάρισας, τα Τρίκαλα και την τοπική Δόξα Μητρόπολης, ενώ με το αυριανό, το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα θα φτάσει τα έξι φιλικά (είχαν προηγηθεί αυτά με Κισσαμικό, Λουφτετάρι).

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17:00 στο ΔΑΚ Αιγινίου και σίγουρα θα είναι ικανή να προσφέρει  χρήσιμα συμπεράσματα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ήδη δώσει δύο επίσημα ματς για το κύπελλο Ελλάδος, παίρνοντας, μάλιστα την πρόκριση στα παιχνίδια με τη Βέροια για τους Ομίλους.

Σε ό,τι αφορά τα τεστ προετοιμασίας και με τη σέντρα του πρωταθλήματος να μη γνωρίζουμε ακόμη πότε θα οριστεί (όπως και η κλήρωση), η Αναγέννηση ενδέχεται να αντιμετωπίσει και τον έτερο εκπρόσωπο του νομού μας στις εθνικές κατηγορίες, ΑΟ Σελλάνων, σε ένα τεστ με τον αντίπαλο της Γ’ Εθνικής που ήταν να διεξαχθεί νωρίτερα αλλά λόγω της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, τελικά αναβλήθηκε.