Στον Πλαστήρα ο Θ. Αδαμόπουλος!

Μία μεταγραφή που συνάδει με τη φιλοσοφία και το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας ολοκλήρωσε ο Α.Σ. Πλαστήρας.

Η ομάδα του Κώστα Τσίλια ενέταξε στο δυναμικό της τον νεαρό Θωμά Αδαμόπουλο, ποδοσφαιριστή που πέρασε από τους κόλπους του Συλλόγου και πλέον επιστρέφει στους Κυανόμαυρους με σκοπό να δώσει έξτρα λύσεις στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Αδαμόπουλος είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικός χαφ. Πρόκειται για το μικρότερο αδερφό του Παναγιώτη Αδαμόπουλου που αγωνίζεται στην Α.Ε. Λεονταρίου και γιο του αξεπέραστου και αείμνηστου Αχιλλέα Αδαμόπουλου, θρύλου του Καρδιτισιώτικου ποδοσφαίρου και της Αναγέννησης.

Ο 18χρονος αθλητής ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αναγέννησης, ενώ ακολούθησαν οι παρουσίες σε Εθνικό και Πλαστήρα. Τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της Απιδιάς που μέχρι και φέτος συνείσφερε με όλες του τις δυνάμεις για να παγιωθεί η ομάδα στη Β’ ΕΠΣΚ.

Πλέον, ο Θ. Αδαμόπουλος θα ενισχύσει την προσπάθεια των πρωτοπόρων του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΚ που εντυπωσιάζουν μετά την πάροδο 13 αγωνιστικών.

Ευχαριστήριο του ποδοσφαιριστή στον Α.Σ. Απιδιάς

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Α.Σ. Απιδιάς για όλα όσα έζησα με την ομάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Εύχομαι σε διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητή η ομάδα να συνεχίζει την αξιόλογη πορεία της και να παραμείνει πρότυπο για την αγωνιστικότητά της».