Στον πάγκο του Γ.Σ. Σοφάδων ο Θρασύβουλος Λιάγκας!

Σε συμφωνία με τον Θρασύβουλο Λιάγκα ήρθε ο Γ.Σ. Σοφάδων σε ό,τι αφορά τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα για τη σεζόν 2018-19!

Ο Λαρισαίος προπονητής έχει πλούσιο βιογραφικό από τις Εθνικές κατηγορίες με ομάδες της Θεσσαλίας και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Σοφαδιτών σίγουρα προμηνύει ότι και φέτος ο Γυμναστικός θα κινηθεί σε πρωταγωνιστικά επίπεδα!

Ο Λιάγκας την καριέρα του ως προπονητής στην ομάδα του Κεραυνού Λάρισας στο αντρικό αλλά και στο παιδικό τμήμα του Συλλόγου με το οποίο αναδείχθηκε τέταρτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Έπειτα ανέλαβε την ομάδα του Κένταυρου Λάρισας, της Χάλκης με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 ΕΣΚΑΘ στην Α1.

Εν συνεχεία κάθισε στον πάγκο της ομάδας της Ε.Α. Λάρισας στην Γ’ Εθνική κατηγορία και μετέπειτα έμεινε για πέντε σεζόν σχεδόν ως βοηθός προπονητή αλλά και κατά διαστήματα ως πρώτος προπονητής στον Γ.Σ. Λάρισας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Α2 Εθνική κατηγορία στην Α1.

Τη σεζόν 2015-16 βρέθηκε στον Φοίνικα Λάρισας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Γ’ Εθνική κατηγορία στην Β’ Εθνική. Η επόμενη αγωνιστική περίοδος τον βρήκε στον Γ.Σ. Φαρσάλων, εκεί όπου ανέλαβε από τον Δεκέμβρη έως το φινάλε και οδήγησε τον ΓΣΦ στην άνοδο στη Β’ Εθνική!

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Σοφάδων:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Λιάγκα Θρασύβουλο. Μετά τη συμφωνία προπονητή και διοίκησης , από σήμερα αρχίζει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.

 Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, με την προσδοκία μαζί να φτάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»