Στον πάγκο του Αετού Αγίου Θεοδώρου ο Κώστας Σιακάρας!

Μόλις για λίγα 24ωρα έμεινε «ορφανός» ο πάγκος του Αετού Αγίου Θεοδώρου, καθώς οι Κιτρινόμαυροι βρήκαν στο πρόσωπο του Κώστα Σιακάρα τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 47χρονος προπονητής συμφώνησε με τη διοίκηση του Αετού και αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα, διαδεχόμενος στο «τιμόνι» της ομάδας τον Φώτη Ράικο.

Ο έμπειρος τεχνικός επιλέχθηκε ως ο πιο κατάλληλος για να πάρει τα ηνία του Αετού τη δεδομένη χρονική περίοδο, γνωρίζοντας το ρόστερ της ομάδας αλλά και  την κατηγορία, στην οποία φέτος ξεκίνησε ως προπονητής της Νέας Νίκης Καμινάδων.

Ο Κ. Σιακάρας έχει στο παρελθόν καθοδηγήσει την Αναγέννηση Νέων και την αντρική ομάδα των Κιτρινόμαυρων (με την οποία συνέδεσε το όνομά του ως ενεργός ποδοσφαιριστής) σε ένα παιχνίδι στη Football League (κόντρα στον Ιωνικό), ενώ επίσης έχει καθοδηγήσει τον Αστέρα Καρδίτσας, τον Προδρομιακό, τον Α.Ο Μυρίνης, την Α.Ε. Καρποχωρίου, τον Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας και τον Εθνικό Καρδίτσας, σε δύο διαφορετικές θητείες.

Από το καλοκαίρι του 2016 έως πριν δύο εβδομάδες, ο προπονητής ήταν στον πάγκο της Νέας Νίκης Καμινάδων την οποία οδήγησε στην άνοδο στην Α1 ΕΠΣΚ τη σεζόν 2016-17.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Σιακάρας ασχολείται και με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, έχοντας περάσει από τις ακαδημίες της Αναγέννησης, του Προδρομιακού, του Εθνικού Καρδίτσας και από το καλοκαίρι του 2016 έως και σήμερα στη Νέα Νίκη Καμινάδων.