Στον Άρη Καρδίτσας ο Βάιος Κουτσουμπάνης!

Στον γειτονικό Άρη Καρδίτσας θα συνεχίσει ο Βάιος Κουτσουμπάνης.

Ο δεξιός πλάγιος αμυντικός αποχωρεί μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στον Αστέρα για να μετακομίσει στη γειτονική ομάδα της συνοικίας Αγίας Παρασκευής και να την ενισχύσει στην πρωταγωνιστική της προσπάθεια στην Α1 ΕΠΣΚ!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής θα δώσει βάθος και εμπειρία στο συγκρότημα του Βασίλη Ανυφαντάκου που προχωρά με την 4η χειμερινή μεταγραφική προσθήκη.

Ο Κουτσουμπάνης πέρυσι στον Αστέρα ήταν βασικό στέλεχος στην αήττητη πορεία των Ερυθρόλευκων που κατέληξε με τίτλο και άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική.

Φέτος με τον Αστέρα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου», ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΣ Απιδιάς, όντας από τους αναντικατάστατους παίχτες των Κυανόλευκων.

Αποχωρώντας από τον Αστέρα, ο Βάιος Κουτσουμπάνης ευχαριστεί τους ανθρώπους της διοίκησης, τους προπονητές που συνεργάστηκε, τους συμπαίχτες και το φίλαθλο κόσμο της ομάδας γι’αυτό το όμορφο ταξίδι ενάμισι έτους και την άψογη συνεργασία, δηλώνοντας εις το επανιδείν με ευχές για επίτευξη των στόχων.