Στις 7 Αυγούστου η «πρώτη» της Νεφέλης Καλλιθήρου!

Με σύνεση και υπομονή προχωρά στον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο η Νεφέλη.

Η ομάδα του Καλλιθήρου δε βιάζεται να καταλήξει σε ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ενόψει της επόμενης σεζόν που θα τη βρει στη Β’ ΕΠΣΚ και με δεδομένη τη διατήρηση του βασικού κορμού, ο οποίος απαρτίζεται από γηγενείς και νεαρούς παίχτες στο μεγαλύτερό του βαθμό, οι κινήσεις ενίσχυσης θα είναι μετρημένες και προσεκτικές.

Άλλωστε, η τοπική ομάδα έβαλε από πολύ νωρίς φέτος τις βάσεις οργάνωσης, καθώς ήδη από τη λήξη του πρωταθλήματος ανανέωσε με τον Σπύρο Πλακιά, οριοθέτησε τους στόχους για τη νέα περίοδο και αποφάσισε τη συνέχιση του πλάνου εντοπιότητας και εξέλιξης ποδοσφαιριστών με σκοπό μία καλύτερη, ακόμη αγωνιστική παρουσία.

Η «πρώτη» της νέας σεζόν ορίστηκε για τη Δευτέρα 7 Αυγούστου και έως τότε η Νεφέλη επιθυμεί να  έχει αν όχι όλο το ρόστερ της συμπληρωμένο, τη σχεδόν υλοποίηση του σχεδιασμού της για να δουλέψει σε ομοιογένεια και φυσικά στα ατομικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών της που από την  περασμένη χρονιά έκαναν σημαντικό βήμα βελτίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται μία «ανάσα» από τη μεταγραφή τους στην ομάδα και απομένει  το τυπικό της συμφωνίας, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται προσεχώς.

Η απώλεια του πρώτου σκόρερ Χρήστου Σερκέζου που θα συνεχίσει εκτός νομού την καριέρα του λόγω των φοιτητικών του υποχρεώσεων που ξεκινούν τον Σεπτέμβρη είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον Σπύρο Πλακιά, με τον νεαρό προπονητή και τους  ιθύνοντες της Νεφέλης να μελετούν προτάσεις ώστε να αποκτήσουν παίχτη με ανάλογα χαρακτηριστικά, κυρίως σε ό,τι αφορά την ηλικία του και τον τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης.