Στις 6/9 ο τελικός «Ευ αγωνίζεσθαι» – Η δομή του κυπέλλου ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου» 2018-19!

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός «Ευ αγωνίζεσθαι» (Σούπερ Καπ), στο οποίο θα συμμετάσχουν ο πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΚ, Απόλλων Μακρυχωρίου με τον κυπελλούχο ΕΠΣΚ, ΑΟ Σελλάνων.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας που συνεδρίασε σήμερα (21/8) στα γραφεία της Ένωσης, καθώς στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας διεξάγονται ακόμη εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα.

Παράλληλα, στο προσεχές κύπελλο ΕΠΣΚ «Ανδρέας Γεωργίου» θα λάβουν μέρος 37 ομάδες. Για τις ομάδες της Α’  και Α1 ΕΠΣΚ η συμμετοχή είναι υποχρεωτική, όπως και για εκείνες της Γ’ Εθνικής, βάσει ΚΑΠ. Οι τρεις εκπρόσωποι του νομού μας στη Γ’ Εθνική (Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Σελλάνων, Απόλλων Μακρυχωρίου), τα 16 της Α’, τα 16 της Α1 ΕΠΣΚ και ο ΑΟ Μαγούλας με τον ΑΣ Αργιθέας που δήλωσαν από τη Β’ Ερασιτεχνική, συνθέτουν το φετινό παζλ του κυπέλλου.

Η πρώτη Φάση περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις νοκ-άουτ και οι ομάδες από χαμηλότερες κατηγορίες στα ζευγάρια πήραν το δικαίωμα της έδρας, ενώ σε ομάδες ίδιας κατηγορίας, η έδρα προέκυψε τυχαία από την κλήρωση.

Από αυτές τις αναμετρήσεις θα προκύψουν οι πέντε ομάδες που θα προστεθούν με τις υπόλοιπες 27 και θα συνθέσουν τη Φάση των «32».

Η πρεμιέρα του κυπέλλου ορίστηκε για το Σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεμβρίου.

Οι 37 ομάδες που συμμετέχουν είναι:

Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΟ Σελλάνων
Απόλλων Μακρυχωρίου
Δόξα Μητρόπολης
Ατρόμητος Παλαμά
Α.Ε. Λεονταρίου
Α.Ο. Αγναντερού
Ηρακλής Σοφάδων
Διγενής Αρτεσιανού
ΑΟ Μυρίνης
Σώκρατες
Πάμισσος Καλογραιανών
Παλαμαϊκη
ΑΕ Καππαδοκικού
ΑΟΚ
Αστέρας
Νέα Νίκη Καμινάδων
Ταυρωπός
ΑΟ Κρανέας
Α.Ε. Μουζακίου
Α.Ο. Φύλλου
ΑΕ Καρποχωρίου
Θεσσαλικός Ματαράγκας
Ελπίδα Αγίου Γεωργίου
Μαυραϊκή
Αετός Αγίου Θεοδώρου
Προδρομιακός
Άρης Καρδίτσας
Αστέρας Δασοχωρίου
Ήφαιστος
Αργεντινή Καρδίτσας
Άρης Φίλιας
Αίας Μαραθέας
Αετός Καλλιφωνίου
Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου
ΑΟ Μαγούλας
ΑΣ Αργιθέας

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο ΕΠΣΚ θα συνεχίσει στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου Ερασιτεχνών, ενώ ο περυσινός κυπελλούχος, ΑΟ Σελλάνων συμμετέχει και στο φετινό κύπελλο Ελλάδος.