Στις 6/8 «πατάει γήπεδο ο ΑΟΚ – Προ των πυλών «ηχηρές» προσθήκες!

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο σχεδιασμός του ΑΟ Καρδίτσα για τη νέα σεζόν, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Γιώργος Νταρακλίτσας και διοίκηση έχουν καθημερινά επαφές για να διαμορφώσουν το έμψυχο δυναμικό με τρόπο ώστε να υπάρχει κάλυψη σε όλες τις γραμμές και έτσι η ομάδα να διαγράψει εκ νέου πρωταγωνιστική τροχιά.

Μετά από μία σεζόν…αγρανάπαυσης όπου η παρτίδα της Α’ ΕΠΣΚ σώθηκε στο φινάλε, το κέρδος είναι φυσικά οι νεαροί αθλητές που έπεσαν στα «βαθιά» συνέλεξαν εμπειρίες και έδειξαν να ανταποκρίνονται με αποτέλεσμα να ανανεωθεί η συνεργασία μαζί τους και φέτος να έχουν πιο στέρεες βάσεις αξιοποίησής τους.

Με την έναρξη της προετοιμασίας να ορίζεται για τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, στον ΑΟΚ στρέφονται στην υλοποίηση του συντριπτικού ποσοστού του αγωνιστικού σχεδιασμού, με μεταγραφές ουσίας.

Καθημερινά πέφτουν αρκετά ονόματα στο «τραπέζι», κάποια από αυτά έχουν κλείσει και αναμένεται να ανακοινωθούν, άλλα βρίσκονται σε στάδιο διαπραγματεύσεων και άλλα φαίνονται απλά να είναι στο στόχαστρο (ενδεικτικά αναφέρουμε τους Τσιγγενέ, Παπαμαργαρίτη, Καρατζόγλου, Τζερτζελά, Σάκη Νταρακλίτση).

Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτε και η ιστορική ομάδα της Καρδίτσας δείχνει αποφασισμένη να ανεβάσει τον πήχη, με έμφαση όμως στη σύνεση και την αξιοπιστία σε όλους τους τομείς.