Στις 20/8 η «πρώτη» του ΣΠΑΚ!

Σε…μήνα προετοιμασίας μπαίνει και επίσημα ο ΣΠΑΚ, αφού ο Αύγουστος θα είναι η περίοδος στην οποία οι «Τρικολόρε» θα μπουν στην αφετηρία για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα της Καρδίτσας επανήλθε μετά από απουσία ενός έτους στην Α2 Εθνική κατηγορία και οι αυξημένες υποχρεώσεις της φέτος φέρνουν την περίοδο προετοιμασίας να ξεκινά νωρίτερα.

Δεδομένου ότι τα επίσημα ματς ξεκινούν φέτος στις 6 Οκτωβρίου για τον ΣΠΑΚ, η ομάδα του Φώτη Αλεξίου θέλει να έχει ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα μπροστά της για να δουλέψει μεθοδικά και επίμονα ενόψει των απαιτήσεων της νέας κατηγορίας, ορίζοντας την πρώτη προπόνηση για τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου.

Ήδη, η διοίκηση μαζί με τον νεαρό προπονητή βρίσκονται σε επικοινωνία καθημερινά, μελετώντας κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, το οποίο αναμένεται σε μεγάλο βαθμό να είναι ίδιο με πέρυσι και να προστεθούν κάποιες απαραίτητες μεταγραφές για την κατηγορία.

Οι αθλητές του ρόστερ ήδη έχουν μεταξύ τους μια χημεία από την περασμένη χρονιά, αρκετοί εξ’αυτών την εμπειρία της κατηγορίας και έτσι προσθήκες θα γίνουν μόνο σε καίριες θέσεις.

Θυμίζουμε ότι ο ΣΠΑΚ θα αγωνίζεται στον Β’ Όμιλο της Α2, με ταξίδια σε ιστορικές έδρες και κόντρα σε ομάδες που ανεβάζουν το επίπεδο, επομένως το έργο αναμένεται μεν πιο δύσκολο αλλά συναρπαστικό και αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από τους ιθύνοντες του Συλλόγου.