Στιγμές χαλάρωσης στο «Del Corso» και κλίμα συσπείρωσης για τον ΑΟΚ! (photos)

Ένα ήρεμο μεσημέρι Σαββάτου είχαν την ευκαιρία να περάσουν από κοινού διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα του ΑΟΚ στην καφετέρια «Del Corso».

Ειδικότερα, μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Θύμιος Σδρόλιας και οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο φιλόξενο μέρος για να τονώσουν το ηθικό της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ.

Το συγκεκριμένο «ραντεβού» ορίστηκε πριν από το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο στον Παλαμά, ωστόσο η είδηση της αναβολής των αναμετρήσεων λόγω καιρικών συνθηκών προέκυψε την ώρα της «ζεστής» συνάθροισης της ομάδας και έτσι άπαντες άδραξαν την ευκαιρία να παρατείνουν τη διάρκεια της όμορφης αυτής πρωτοβουλίας.

Οι κυανόλευκοι απόλαυσαν το ρόφημά τους και συζήτησαν σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον για τα της ομάδας και φυσικά για την αθλητική επικαιρότητα.

Το κλίμα δημιούργησε διάθεση για σύσφιξη σχέσεων και θωράκιση της φετινής προσπάθειας που σηματοδοτεί μία νέα αρχή για την ιστορική ομάδα.

Η διοίκηση του ΑΟΚ και το αγωνιστικό τμήμα ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη του «Del Corso» (Καζαμπάκα 10, Πλατεία Δικαστηρίων, Καρδίτσα) κ. Ορέστη Ψαχούλα για την προσφορά και τη φιλοξενία της συγκέντρωσης, βγάζοντας μαζί του μία αναμνηστική φωτογραφία.