Στη Νέα Νίκη Καμινάδων ο Θωμάς Τσινόπουλος!

Στον τρίτο -κατά σειρά- ερυθρόλευκο σταθμό του θα συνεχίσει ο Θωμάς Τσινόπουλος.

Ο έμπειρος μέσος συμφώνησε με τη Νέα Νίκη Καμινάδων την οποία θα ενισχύσει στο β’ μισό της σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ!

Ο έμπειρος δημιουργικός μέσος αγωνίστηκε πέρυσι, αρχικά στον ΑΟ Καρδίτσα και έπειτα αποκτήθηκε τον Οκτώβρη από τον Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου, πετυχαίνοντας μαζί του την άνοδο -μέσω των ανακατατάξεων από τα πλέι-οφ της Β2 ΕΠΣΚ.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε συνολικά έξι φορές υπό τις οδηγίες της Ίβανα Ζντράβκοβιτς και με την πείρα του από μεγαλύτερες κατηγορίες, προσέδωσε αγωνιστική ποιότητα στους Ερυθρόλευκους.

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής κουβαλά πλούσια καριέρα σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο, η οποία ξεκίνησε το 1997 με τη φανέλα της Αναγέννησης που συμμετείχε μαζί της στη Β’ Εθνική και συνεχίστηκε στη Σουηδία με τα χρώματα της Νόρμπι, επίσης στη Β’ Εθνική της Σκανδιναβικής χώρας.

Ακολούθησε επαναπατρισμός και παρουσία στη Β’ Εθνική εκ νέου, με την ΑΕΛ, ενώ στη διαδρομή του περιλαμβάνονται ακόμη ομάδες όπως η Θύελλα Περιστερίου, Καραϊσκάκης Μαυρομματίου, Άρης Φίλιας, Άρης Καρδίτσας, Αετός Αγίου Θεοδώρου και Διγενής Αρτεσιανού, με τη θητεία του στον Αετό να είναι η δεύτερη τη σεζόν 2016-17 (αγωνίστηκε στο β’ μισό της σεζόν στην Α’ ΕΠΣΚ).

Επίσης ο Θ. Τσινόπουλος έχει περάσει και από Θεσσαλικό Γοργοβιτών και Πάμισσο Καλογραιανών, ενώ στο α’ μισό της φετινής σεζόν αγωνιζόταν στον Αίαντα Μαραθέας, στην Α1 ΕΠΣΚ.