Στη Β’ με πρωταθλητισμό ο Α.Ο. Άρνης!

Πορεία εφάμιλλη πρωταθλητή πραγματοποίησε φέτος ο Α.Ο. Άρνης, ο οποίος πέτυχε την άνοδο στη Β’ Ερασιτεχνική μέσα από έναν «μαραθώνιο» αγωνιστικών στη Γ’ ΕΠΣΚ που ολοκληρώνεται την Κυριακή (20/5).

Η ομάδα της Ματαράγκας θα τερματίσει στη 2η θέση, έχοντας διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρωτιά, από την οποία απέχει έξι βαθμούς μετά από 29 αγωνιστικές.

Οι Κυανόλευκοι με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία έξι ματς έδειξαν συνέπεια και σταθερότητα στην κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, το οποίο ήταν από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών, παρουσιάζοντας ένα αγωνιστικό πρόσωπο που τους καθιστά αντάξιους για μεγαλύτερη κατηγορία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Άρνη έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος μαζί με τον ΑΣ Αργιθέας (87 γκολ), την τρίτη καλύτερη άμυνα (24 γκολ παθητικό) και τη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων, μετρώντας 21 νίκες στη σεζόν, πέντε ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες (όσες και η πρωταθλήτρια Αργιθέα).

Το κυριότερο είναι όμως ότι η ομάδα στηρίχθηκε στο τοπικό της  ταλέντο, με παίχτες που θα μπορέσουν να την υποστηρίξουν ποιοτικά και στη νέα κατηγορία, για την οποία ο σχεδιασμός μπορεί ήδη να ξεκινήσει!