Στη Βαλένθια για προπονήσεις ο 13χρονος Θοδωρής Μορφάκης!

Το όνειρο του Μεστάγια θα ζήσει σε λίγες ημέρες ο Θοδωρής Μορφάκης, καθώς το ταλέντο του έφτασε μέχρι την Ιβηρική χερσόνησο και μία από τις πιο φημισμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου παγκοσμίως!

Ο ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της ΑΕ Λεονταρίου επιλέχθηκε σε ένα κλειστό γκρουπ αθλητών της ηλικίας του για να συμμετάσχει σε προπονήσεις αξιολογήσεων των «Νυχτερίδων» και την Κυριακή 20 Μαΐου θα μπει στο αεροπλάνο για να μεταβεί στην Ισπανική πόλη!

Ο τεχνίτης ποδοσφαιριστής με ταλέντο που ξεχωρίζει ανάμεσα στους συνομηλίκους αλλά και μεγαλύτερους αθλητές θα λάβει σπουδαίες εμπειρίες από την 3η καλύτερη ακαδημία της Ισπανίας αυτή τη στιγμή, έχοντας ήδη συγκεντρώσει τα βλέμματα και των μεγαλύτερων Ελληνικών κλαμπ, χωρίς ακόμη να έχει μπει στην ηλικία του Παιδικού.

Η αξιολόγηση θα διαρκέσει 5 ημέρες και αναμφίβολα η πρόσκληση για να παραστεί απευθείας στις προπονήσεις της Βαλένθια είναι πολύ σοβαρή εξέλιξη, μιας και οι περισσότεροι παίχτες δοκιμάζονται ή αξιολογούνται από εκπροσώπους/συνεργάτες ακαδημιών ξένων ομάδων στη χώρα μας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένταξή του στην Κ13 του Συλλόγου.