Στα Ερυθρόλευκα του Πάμισσου Βλαχούτσος και Νταλούμης!

Μπορεί η πορεία του Πάμισσου να είναι ικανοποιητική στην αρχή της σεζόν στην Α’ ΕΠΣΚ, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δεν εφησυχάζουν και φροντίζουν για μεγαλύτερη επάρκεια στο ρόστερ τους.

Έτσι, η ομάδα των Καλογραιανών συμφώνησε με τους Παναγιώτη Βλαχούτσο και Νίκο Νταλούμη, τονώνοντας την αμυντική της γραμμή.

Ο 28χρονος πλάγιος αμυντικός είχε συμφωνήσει με τη Θύελλα Ριζοβουνίου φέτος, ωστόσο μετακομίζει λίγο πιο βόρεια στη γειτονική ομάδα του Μάκη Ριζογιάννη.

Ο Βλαχούτσος, αγωνίστηκε πέρυσι στον Κεραυνό Φράγκου και στη συνέχεια επέστρεψε στον Διαγόρα Αμπελικού, με τον οποίο πέτυχε την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΚ μέσω των πλέι-οφ στον 2ο Όμιλο της Β’ κατηγορίας, ενώ πιο πριν επί 1,5 χρόνο φόρεσε ξανά τη φανέλα του Διαγόρα, αρχικά στην Α’ ΕΠΣΚ και έπειτα στην Α1.

Παλαιότερα ο Βλαχούτσος φόρεσε και τα χρώματα του Σώκρατες.

Ο Νταλούμης αποτελεί μία προσθήκη που θα δώσει έξτρα λύσεις στο ρόστερ του Πάμισσου, φέροντας εμπειρίες με τη φανέλα του γειτονικού ΑΟ Σελλάνων.

Ο νεαρός παίχτης αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας και όλα τα προηγούμενα χρόνια ανήκε στην ομάδα του Προαστίου απ’όπου και κατάγεται, φτάνοντας σε τρεις κατακτήσεις του τίτλου της Α’ ΕΠΣΚ, δύο κατακτήσεις Σούπερ Καπ και ένα κύπελλο ΕΠΣΚ.

Φέτος, για μικρό χρονικό διάστημα ο Νταλούμης φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου Παλαμά.