Στα γκολπόστ του Άρη Καρδίτσας ο Αχιλλέας Αρχοντής!

Την εστία του Άρη Καρδίτσας θα υπερασπίζεται στο εξής ο Αχιλλέας Αρχοντής!

Ο 29χρονος τερματοφύλακας τα βρήκε με την ομάδα της συνοικίας Αγίας Παρασκευής, την οποία θα ενισχύσει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Ο Αρχοντής προέρχεται από παρουσία του στον ΑΟ Κρανέας, πετυχαίνοντας πέρυσι  την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική και έχοντας αγωνιστεί μέχρι σήμερα με τους «Κόκκινους» στη μεγάλη κατηγορία του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου.

Προηγουμένως, ο έμπειρος τερματοφύλακας κατέγραψε μια αξιοσημείωτη πορεία σε ομάδες που συμμετείχαν με βλέψεις στις ανώτερες κατηγορίες ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ, μετρώντας τρεις ανόδους τα τελευταία πέντε χρόνια και συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου για τη Γ’ Εθνική!

Τη διετία 2013-15 ο Αρχοντής με τον ΑΟ Κυψέλης πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική και τη συμμετοχή στα πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΚ. Η σεζόν 2015-16 τον βρήκε αρχικά  στον Σώκρατες στην Α’ Ερασιτεχνική για να συνεχίσει στη Δόξα Αμπέλου, με την οποία πανηγύρισε τον τίτλο σε επίπεδο Β1 ΕΠΣΚ και την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Τη σεζόν 2016-17 ο Αρχοντής συνέχισε στη Δόξα Αμπέλου και πέρυσι, αρχικά αγωνίστηκε στον Θεσσαλικό Ματαράγκας και έπειτα στον ΑΟ Κρανέας.

Έχει επίσης υπερασπιστεί και την εστία του Ηρακλή Καρδιτσομάγουλας.