Στέρεες βάσεις με γηγενείς ποδοσφαιριστές ο ΑΟ Κρανέας

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΑΟ Κρανέας ενόψει της νέας σεζόν.

Με τις βάσεις να έχουν μπει τα προηγούμενα χρόνια, η ομάδα της Κρανιάς θα αγωνιστεί για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην Α1 ΕΠΣΚ, έχοντας σταδιακά διαγράψει ανοδικές πορείες.

Το αποκορύφωμα ήταν η αγωνιστική περίοδος που μας πέρασε, όταν οι «Κόκκινοι» διατήρησαν τον καλοδουλεμένο κορμό τους και με προσθήκη δύο-τριών ποδοσφαιριστών με εμπειρία από ανώτερο επίπεδο κατάφεραν να φτάσουν ένα βήμα από την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική (μάλιστα σε περίπτωση μη δήλωσης συμμετοχής κάποιου σωματείου από την πρώτη κατηγορία, ο ΑΟΚ είναι πρώτος επιλαχών για άνοδο).

Πάνω σε αυτά τα πρότυπα θέλει να πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΟ Κρανέας που επιθυμεί να ενισχύσει την εντοπιότητά του και να δημιουργήσει αυτάρκες έμψυχο δυναμικό, ικανό να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Το θέμα του προπονητή έχει μπει στην τελική ευθεία, ενώ είναι δεδομένο πως οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ είναι το μεγαλύτερο έρεισμα ώστε να γίνουν μόνο οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις που θα ανεβάσουν το επίπεδο.

Προς αυτή την κατεύθυνση οι Βάιος και Δημήτρης Κανιούρας που κατάγονται από την Κρανιά και μάλιστα έχοντας αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΚ μαζί της, φέρονται να είναι θετικοί να επιστρέψουν στην ομάδα, εξέλιξη που ασφαλώς θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στους «Κόκκινους».

Αμφότεροι μετρούν «γεμάτες» χρονιές στην Α’ ΕΠΣΚ και σε ομάδες που είχαν βλέψεις (ΑΟΚ, ΑΟ Μυρίνης), διαθέτοντας την ποιότητα να συνδυάσουν αγωνιστική αξία και το γηγενές στοιχείο.