Σούπερ φιλικά και εμπειρίες για τις Ακαδημίες του Αστέρα στη Λιβαδειά!

Μία ανεκτίμητης αξίας εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Καρδίτσας, τα οποία ταξίδεψαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας, στη Λιβαδειά  την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και έδωσαν φιλικά με τα αντίστοιχα της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ και του Παναλίαρτου.

Ο Καρδιτσιώτικος Σύλλογος, πιστός στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και της δημιουργικής απασχόλησης των νεαρών μελών του μέσω της έμφασης που δίνεται στις ακαδημίες, προσέφερε ανεπανάληπτες στιγμές χαράς στους νεαρούς ερυθρόλευκους που τέθηκαν αντιμέτωποι με ποδοσφαιριστές σε πιο ευρεία γεωγραφική κλίμακα από την περιοχή μας.

Το πρωί της Κυριακής οι μικροί εκδρομείς που απαρτίζουν τα τμήματα Κ12, Κ14 και Κ16, συνοδευόμενοι από τον επικεφαλής προπονητή του Συλλόγου κ. Γιώργο Κεφαλά αναχώρησαν για τη Λιβαδειά και τους υπεύθυνους οργάνωσης κα Δήμητρα Βούζα, κ. Βασίλη Μπαλογιάννη, κ. Ηλία Κύρκο και κ. Βαγγέλη Καρύδα για φιλικά παιχνίδια που ενίσχυσαν τις αγωνιστικές εμπειρίες και ανέπτυξαν την ευγενή άμιλλα των αθλητών.

Στις αναμετρήσεις, τα τμήματα του Καρδιτσιώτικου Συλλόγου κέρδισαν τις εντυπώσεις και το «ζεστό» χειροκρότημα όχι μόνο των γονέων αλλά και των παρευρισκομένων από πλευράς τωνν υπόλοιπων Ακαδημιών! Ο Αστέρας με τις εμφανίσεις του, πέραν από την ψυχαγωγική-εκπαιδευτική χροιά της εκδρομής, απέδειξε ότι η δουλειά που γίνεται δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από αυτό που αναπτύσσουν οι Σύλλογοι των κέντρων και οι παραδοσιακές δυνάμεις.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις βρέθηκαν  και οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, που συνομίλησαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και έλαβαν τα εύσημα για την προσπάθεια και την εξέλιξή τους.

Ανάμεσά τους, ο Καρδιτσιώτης διεθνής με την Εθνική Ελπίδων μεσοαμυντικός, Ζήσης Καραχάλιος που έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμος να επικοινωνήσει με τους συντοπίτες-μελλοντικούς αστέρες και να τους συγχαρεί γηα την πρόοδο που καταγράφουν.