Σούπερ Νηρέας στο 5ο Swimming Cup Ιωάννινα 2017!

Με την συγκομιδή 8 μεταλλίων (4 χρυσά, 1 ασημένιο, και 3 χάλκινα) και την συμμετοχή μόλις 5 παιδιών λόγω καιρικών συνθηκών πέρασε από την Λιμνοπούλα Ιωαννίνων ο Νηρέας Καρδίτσας.

Φωτορεπορτάζ στο τέλος του κειμένου

Η Καρδιτσιώτικη ομάδα συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Κολυμβητικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Έλαβαν μέρος σωματεία και αθλητές από την Β. Ελλάδα όπως ΠΑΟΚ, ΟΦ Θες/νικης, Δελφίνια Πτολεμαίδας, ΑΞΩΝ 40 εκκλησιές Θες/νικης ,Κέρκυρα, Κοζάνη, οι 6 ομάδες των Ιωαννίνων που συνολικά έφτασαν τα 15 σωματεία).

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών:

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 3ος 50μ ελεύθερο και 4ος  100μ ελεύθερο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1η 50μ πρόσθιο, 1η 100μ πρόσθιο και 3η 200μ πρόσθιο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 1η 100μ ελεύθερο και 2η 100μ ύπτιο.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΒΑΙΟΣ 6ος 50μ ύπτιο και 7ος 50μ ελεύθερο.

ΠΛΙΑΣΣΑ ΜΑΡΙΑ 1η 50μ ελεύθερο και 3η 50μ ύπτιο.

Κάθε φορά ο Νηρέας εμφανίζεται και πιο δυνατός με όλο και περισσότερους νέους αθλητές να κάνουν την εμφάνισή τους και να πλαισιώνουν την ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει.

Η πολύ καλή δουλειά στην μικρή πισίνα με σωστή, μεθοδική και παιδαγωγικό χαρακτήρα διδασκαλία φαίνεται πως αποφέρει καρπούς σε συνδυασμό με τους προπονητές των ακαδημιών κ. Κουτσώνη  Βάσω και κ. Μαλλιαρό Θωμά.

Τέλος την τελική πινελιά βάζει ο προπονητής της προαγωνιστικής ομάδας κ. Αρβανίτης Κώστας με αποτέλεσμα την απογείωση των επιδόσεων των παιδιών και της ομάδας.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει αθλητές-προπονητές για τις επιδόσεις καθώς και τους γονείς που βρίσκονται πάντα θερμοί υποστηρικτές των παιδιών τους και του συλλόγου.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τα Νηρεάκια είναι τα Γαλαγάλεια στις 11/2/2017 στην Καρδίτσα.

nireas karditsas 5th swimming cup giannina (1) nireas karditsas 5th swimming cup giannina (3) nireas karditsas 5th swimming cup giannina (4) nireas karditsas 5th swimming cup giannina (5)