Σούπερ ενίσχυση από την Α’ ΕΠΣ για την Παλαμαϊκή!

Με δύο σημαντικότατες μεταγραφές ξεκίνησε την ενίσχυσή της για την περίοδο του Ιανουαρίου η Παλαμαϊκή. Το συγκρότημα του Βασίλη Ανυφαντάκου «ψώνισε» από το πάνω ράφι, αφού κατόρθωσε να εντάξει στο δυναμικό του παίχτες με πλούσια εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής.

Ο λόγος για τον Στράτο Καρακώστα και τον Χρήστο Κούρκουλα που έρχονται να ισχυροποιήσουν την προσπάθεια των Παλαμιωτών για διάκριση στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΚ.

Ο Καρακώστας είναι 28 ετών, τερματοφύλακας και στο πρώτο μισό της σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο.Κ. ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πάμισσο Καλογραιανών.

stratos karakwstas

Ο Χρήστος Κούρκουλας είναι αμυντικός-μέσος, 22 ετών και στο πρώτο εξάμηνο της αγωνιστικής περιόδου βρέθηκε στον Α.Ο. Σελλάνων. Πέρυσι φόρεσε τις φανέλες της Νέας Νίκης Καμινάδων και της Κυψέλης, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Δ’ Εθνική αλλά και τον Α.Ο.Κ.

kourkoulas

Η Παλαμαϊκή βρίσκεται στην 4η θέση του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ και μόλις 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Δόξα Αμπέλου, βάζοντας πλώρη για διεκδίκηση της ανόδου με πιο γερά θεμέλια!