Σούπερ εμπειρίες στο διεθνές φιλικό με τους Lions του Μπουρούση για τον ΑΣ Καρδίτσας!

Το πρώτο διεθνές φιλικό για τον ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ πέρασε στην ιστορία.

Και μάλιστα, όχι με οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά με την Κινέζικη Zhejiang Lions, τη δευτεραθλήτρια ομάδα του CBA στην οποία αγωνίζεται ο Καρδιτσιώτης σέντερ Γιάννης Μπουρούσης!

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες από το φιλικό
Δείτε ΕΔΩ highlights από το φιλικό

Στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, ο ΑΣΚ έγραψε ιστορία αφού τέθηκε αντιμέτωπη με μία ομάδα από άλλη Ήπειρο, στην οποία ο συντοπίτης μας σέντερ αγωνίζεται με επιτυχία, προβάλλοντας την Ελλάδα στα πέρατα της γης και αποτελώντας τον άνθρωπο που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη ξεχωριστή αναμέτρηση.

Πριν τέσσερα χρόνια, η ομάδα της Καρδίτσας έμπαινε στη…μάχη της Α1 ΕΣΚΑΘ και μόλις σήμερα βρήκε απέναντί της έναν αντίπαλο που διαθέτει εκατομμύρια φιλάθλους στη δεύτερη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου, κερδίζοντας συνεχώς κύρος και πρεστίζ στην μπασκετική του διαδρομή.

Ο αγώνας έγινε σε πολύ όμορφο κλίμα, με τον Καρδιτσιώτη αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας να αισθάνεται…σαν το σπίτι του ανάμεσα σε πολλούς φίλους τους και σε θεατές που παραβρέθηκαν τόσο από την πόλη μας όσο και από το χώρο του μπάσκετ για να δουν από κοντά αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που έληξε με σκορ 86-62 υπέρ των «Λιονταριών».

Φυσικά το φιλικό έστρεψε πάνω τα βλέμματα των ανθρώπων του μπάσκετ σε όλη την επικράτεια, προσδίδοντας άλλο ένα «παράσημο» στη διαρκή αγωνιστική και οργανωτική αλλαγή επιπέδου του ΑΣΚ.

Μολονότι η ομάδα της Καρδίτσας βρίσκεται μόλις στην 7η ημέρα προετοιμασίας, έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε έναν αντίπαλο πιο έτοιμο και έμπειρο, με το σκοπό βέβαια της αναμέτρησης να είναι η αποκόμιση εμπειριών και η δημιουργία επαφών και δεσμών με ένα κλαμπ αυτού του βεληνεκούς.

Νωρίτερα, οι ιθύνοντες του ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ επισκέφτηκαν τον κ. Γιώργο Πίττα, πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Καρδιτσιώτικου Συλλόγου προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στον κ. Πίττα ευχαριστώντας για άλλη μία φορά την επιχείρηση για την πολύτιμη συνεισφορά της στην ομάδα και ξεναγήθηκαν στους χώρους, όπου έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μάλιστα, στη συνέχεια μετέβησαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν μαζί αυτή τη σπουδαία φιλική αναμέτρηση.