«Σοφία» και πολικό ψύχος δεν αγγίζουν τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ! (vid)

Η «Σοφία» έχει πλήξει για τα καλά τη χώρα μας με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που περιλαμβάνουν σφοδρή χιονόπτωση, παγετό και πολικές θερμοκρασίες να καθιστούν ακόμη και τη μετακίνηση οχήματα στους δρόμους των πόλεων (πολλώ δε μάλλον στους περιφερειακούς) δύσκολη, έως αδύνατη!

Την ώρα που όλα τα παραπάνω συμβαίνουν και στην Καρδίτσα, με κάθε δραστηριότητα να έχει αναβληθεί λόγω του χιονιά σε οποιοδήποτε άθλημα, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ δε φαίνεται να τον αγγίζουν αυτές οι συνθήκες!

Για τον Καρδιτσιώτη Πανελλήνιο πρωταθλητή του βάδην, δε νοείται ημέρα χωρίς προπόνηση και μάλιστα διπλή, ακόμη και όταν η θερμοκρασία είναι αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Εδώ και δύο ημέρες, από την ώρα που άρχισε δηλαδή η χιονόπτωση και ο υδράργυρος έδειξε ακόμη και -6, ο Αλέξανδρος δεν είχε διάθεση να…πάρει αναγκαστικό ρεπό!

Ήταν κανονικά στο γήπεδο, τόσο με πρωινή, όσο και με βραδινή προπόνηση όπου το κρύο ήταν τσουχτερό και το ταρτάν καλυμμένο με χιόνι, εμποδίζοντας την ομαλή έκβαση του προγράμματός του!

Μάλιστα, αν διακρίνει κανείς στη φωτογραφία και στο βίντεο, τα μοναδικά ίχνη στον περιβάλλοντα χώρο του γρασιδιού του ΔΑΚ είναι μόνο τα αποτυπώματα ποδιών του Καρδιτσιώτη βαδιστή, μιας και κανείς άλλος δε θα…τολμούσε να προπονηθεί υπό αυτές τις συνθήκες!

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για τον ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΗ Παπαμιχαήλ που δεν είναι λίγες οι φορές που άνοιξε…μόνος του το Στάδιο για να προπονηθεί ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών!

Γι’ αυτό άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια είναι…δυνάστης στο άθλημα στην Ελλάδα και βαδίζει ολοταχώς για την τρίτη του Ολυμπιάδα!