Σκοράρει κατά βούληση ο ενθουσιώδης Ηρακλής Παλαμά!

Ενθουσιασμός, ταλέντο και αγωνιστική πρόοδος είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη φετινή προσπάθεια της αντρικής ομάδας του Ηρακλή Παλαμά.

Οι Κιτρινόμαυροι -και φέτος- αποτελούν ένα ζωντανό «κύτταρο» στην περιοχή του Παλαμά, φροντίζοντας για το ποδοσφαιρικό μέλλον της περιοχής και η αντρική ομάδα δεν είναι τίποτε άλλο από παιδιά των ακαδημιών που προωθούνται με σκοπό να αποκτήσουν εμπειρία και να εξελιχθούν, πλαισιωμένα από μερικές πιο έμπειρες μονάδες με συμβουλευτικό ρόλο.

Η ομάδα του Παλαμά δεν παρεκκλίνει από τον αγωνιστικό της σχεδιασμό, τροφοδοτώντας με ποδοσφαιριστές όχι μόνο τις ομάδες της περιοχής αλλά και υψηλότερες που στοχεύουν στην πανελλήνια ανάδειξη ταλέντων.

Με επένδυση στην τεχνογνωσία και στην αποβολή κάθε σκοπιμότητας, οι προπονητές Βαγγέλης Τρουβάς, Κώστας Τρουβάς, Στράτος Πέτρου και Κώστας Μπούτας απασχολούν καθημερινά δεκάδες παιδιά που μαθαίνουν και αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Όσο για την αντρική ομάδα, αυτή έχει εδραιωθεί ψηλά στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΚ, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από την πεντάδα. Στα τελευταία πέντε ματς οι επιδόσεις είναι αξιοσημείωτες, καθώς ο Ηρακλής έχει σημειώσει τα 13 από τα 16 γκολ του, έχοντας διαφορετικούς πρωταγωνιστές, ενώ στο πιο πρόσφατο έβγαλε…το λάδι του «απόλυτου» Ερμή Μαυραχάδων για να ηττηθεί τελικά με 5-3.

Στο ματς, πάντως οι Παλαμιώτες έβγαλαν αυταπάρνηση, αφού μετέτρεψαν το 3-0 σε 3-3 αλλά στη συνέχεια οι απουσίες και η ποιότητα του αντιπάλου έπαιξαν το ρόλο τους.