Σκέψεις για Βαζάκα στον Ασπρόπυργο!

Μπορεί να έβγαλε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της παραμονής στη Γ’ Εθνική, αλλά ο Κυριάκος Μίχας θα συνεχίσει στον πάγκο του Ασπρόπυργου και τη νέα σεζόν.

Ο 52χρονος τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα στις αρχές του 2ου γύρου και κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία, αλλά, όπως ανακοινώθηκε, δεν συνεχίζει.

Έτσι, η διοίκηση ψάχνει πια νέο τεχνικό και κάνει σκέψεις ακόμα και για τον Γιώργο Βαζάκα, αφού για τον χρόνο έχει θέσει ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο.

Όπως και να έχει, ο νέος προπονητής θέλουν να έχει παραστάσεις και να έχει εργαστεί σε πιο πάνω κατηγορίες, με στόχο να κάνει τη διαφορά.

Αναλυτικά:

«Ο Κος Μίχας Κυριάκος που προσελήφθη στις αρχές του 2ου γύρου την χρονιά που μας πέρασε και συνέβαλε στα μέγιστα από την πλευρά του στην σωτηρία της ομάδας μας. Δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της Ένωσης Πανασπροπυργιακού – Δόξας Ασπροπύργου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για όσα προσέφερε σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους μας, ευχόμαστε στο Φίλο Κυριάκο να έχει πάντα επιτυχίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η πόρτα μας ειδικά για σένα θα είναι πάντα ανοικτή καθώς περίτρανα έδειξες πως δεν φοβάσαι, δεν υποχωρείς, τέλος είσαι ένας υπεύθυνος και ουσιαστικός άνθρωπος. Φίλε εις το επανιδείν».