Σε φόρμα και με «όπλο» την εντοπιότητα ο Αστήρ Βλοχού!

Πέντε νίκες στα τελευταία έξις ματς της Β1 ΕΠΣΚ έχει πανηγυρίσει ο Αστήρ Βλοχού.

Οι Κιτρινόμαυροι μόνο ως «πλήγμα» δεν αντιμετώπισαν τον περυσινό τους υποβιβασμό από την Α1 κατηγορία και την εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα (ήταν χωρίς βαθμό μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές), αλλά αντίθετα, επένδυσαν σε αυτόν για να ανασυγκροτηθούν σε όλους τους τομείς και να αποκτήσουν πρόωρα αποτελέσματα!

Η ομάδα του Χρήστου Νασιούλη διαθέτει 12 Βλοχιανούς ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι επτά παρατάσσονται ως βασικοί σε κάθε ματς, αποτελώντας τον κορμό του Αστέρα στη νέα του πρωτάθλημα.

Η αγωνιστική εικόνα συνδυάζεται με παρουσία στην 4η θέση με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ βρίσκεται στο -4 από τον 2ο ΑΟ Νέου Μοναστηρίου.

Χωρίς ο αυτοσκοπός να είναι ο πρωταθλητισμός, αφού ο Αστήρ φέτος κινείται προς οργάνωση σε άλλα πρότυπα, με αναβάθμιση των αθλητικών του εγκαταστάσεων και δημιουργία παιχτών για τα επόμενα χρόνια, εντούτοις η πορεία μόνο χαμόγελα και ικανοποίηση μπορεί να φέρει, με τους Κιτρινόμαυρους να ετοιμάζονται για τη μακρινή Λουτροπηγή και το Κυριακάτικο (16/12) ματς με την ΑΕ Μενελαΐδας.

Σε ένα ταξίδι…60 χιλιομέτρων, ο Αστήρ θέλει την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα για να πιστοποιήσει την ανοδική του πορεία και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς καθιέρωση στην  5άδα.