Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ο Άρης Καρδίτσας

Ανεπηρέαστος από τις καιρικές συνθήκες μοιάζει να είναι ο Άρης Καρδίτσας.

Η ομάδα από τη συνοικία της Αγίας Παρασκευής κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθεί σε εγρήγορση εν μέσω των καιρικών φαινομένων που δοκίμασαν την περιοχή μας τις τελευταίες  δέκα ημέρες, δηλώνοντας έτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πέραν των τριών μεταγραφικών προσθηκών (Παληγιάννης, Κυργιάκης, Τρούκης), το σύνολο του Βασίλη Ανυφαντάκου συνεχίσει και  το πρόγραμμα προπονήσεων ώστε να μη στερηθεί ρυθμού και της καλής αγωνιστικής κατάστασης που είχε πριν τη διακοπή.

Μάλιστα, πριν κάνουν την εμφάνισή τους «Σοφία», «Τηλέμαχος» και «Υπατία», οι Κιτρινόμαυροι είχαν κερδίσει και τον Σώκρατες  σε φιλική αναμέτρηση.

Από την ημέρα που κανένας αγωνιστικός χώρος δεν ήταν κατάλληλος να φιλοξενήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα, ο Άρης με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να πραγματοποιήσει πέντε προπονήσεις στις ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις «Karditsa Mini Football Club» και «Bala Athletic Call», βγάζοντας ενέργεια και διάθεση.

Πέραν της προετοιμασίας, οι ιθύνοντες του Άρη Καρδίτσας δεν αμελούν την περαιτέρω ενίσχυση και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται και άλλες πολύ δυνατές προσθήκες ενόψει του β’ μισού της Α1 ΕΠΣΚ.