Σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του ΑΟ Καρδίτσα 2018-19!

Σε κυκλοφορία τίθεται από σήμερα (28/8) οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2018-2019 για τον Α.Ο. Καρδίτσας!

Η νέα διοίκηση της Καρδιτσιώτικης ομάδας καλεί τον κόσμο του ΑΟΚ καθώς και το φίλαθλο κόσμο της πόλης να στηρίξει τη νέα προσπάθεια και το ξεκίνημα που επιχειρείται να γίνει από τη φετινή σεζόν στον ιστορικό σύλλογο.

Ήδη, όπως ενημερώνουν οι κυανόλευκοι, υπάρχει μεγάλη ζήτηση και έχουν διατεθεί αρκετές κάρτες με τον κόσμο να «αγκαλιάζει» με το καλημέρα τη νέα προσπάθεια που γίνεται με απώτερο σκοπό τη αλλαγή επιπέδου.

Η ανακοίνωση:

«Η στήριξη στην ομάδα μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε περιμένει

Ξεκίνησε η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2018- 2019.

Ο Α.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑ μετά από μια δύσκολη περσινή χρονιά, μπαίνει σε μία νέα εποχή, αφού δημιούργησε εκ νέου ύστερα από πολλά χρόνια τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου που θα στεγάζονται στο Ρούσσο Καρδίτσας και ενισχύθηκε σημαντικά το ποδοσφαιρικό ρόστερ της ομάδας μας κτίζοντας έτσι μια διαφορετική ομάδα- ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα. Για τους λόγους αυτούς χρειάζεται έμπρακτα την στήριξη των φιλάθλων του αλλά και του φίλαθλου κόσμου της Καρδίτσας για να ανταποκριθεί στις απαιτητικές συνθήκες της νέας σεζόν.

Η τιμή της Κάρτας Διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 ορίσθηκε στο ποσό των 30 ευρώ προκειμένου να είναι προσιτή για όλο τον κόσμο.

Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες η Κάρτα Διαρκείας δίνεται δωρεάν. Η διάθεση των Καρτών διαρκείας αρχίζει από την Τετάρτη 29 Αυγούστου. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε ( Γεώργιος Μπoλτσής 6986489028 και στα γραφεία μας κάθε Τρίτη 19.30 έως 22.30 )»