Σε εγρήγορση για τον «τελικό» με Πανσερραϊκό η Αναγέννηση!

Πίσω της αφήνει την ήττα στον Εύοσμο με 3-0 η Αναγέννηση.

Οι Κιτρινόμαυροι στο Α’ μέρος έδειξαν καλά στοιχεία και δημιούργησαν ευκαιρίες όμως στην επανάληψη δεν κατάφεραν να δώσων καλή συνέχεια, ενώ οι αλλαγές προσώπων δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Μάγγος στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο το Καρδιτσιώτικο συγκρότημα έδειξε σαν να μην μπήκε καθόλου μέσα στο γήπεδο γεγονός βέβαια που τον προβλημάτισε ιδιαίτερα και ενόψει της συνέχειας για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, η Αναγέννηση δεν μπορεί να μείνει στο τι έγινε στον Εύοσμο την Κυριακή αλλά πρέπει να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και μέσα από τις προπονήσεις να προσπαθήσει να αλλάξει πράγματα που δεν άρεσαν έτσι ώστε κόντρα στην ομάδα των Σερρών στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας να πάρει την πολυπόθητη νίκη, να φτάσει στους 35 βαθμούς και να ανασάνει για την συνέχεια διώχνοντας το όποιο άγχος υπάρχει.

Παρά την απογοήτευση που περισσότερο υπάρχει για την εικόνα της ομάδας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στην Αναγέννηση το κλίμα είναι καλό και υπάρχει η πίστη πως θα καταφέρει στο εντός έδρας ματς της ερχόμενης αγωνιστικής να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα.

Η…μεταμόρφωση του Πανελευσινιακού και οι επιδόσεις των «Σταχυοφόρων» τις τελευταίες αγωνιστικές έχουν φέρει την Αναγέννηση στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, διαφορά που είναι μεν ικανοποιητική αλλά σίγουρα δεν προσφέρει τη μαθηματική εξασφάλιση του στόχου των Κιτρινόμαυρων που δε θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά η ομάδα μπήκε την Τρίτη (16/5) σε ρυθμούς Πανσερραϊκού και σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Τάσου Κρητικού με τον Αγροτικό δεν εμπνέει κάποια ανησυχία καθώς η αντικατάστασή του ήταν περισσότερο προληπτική αφού ένιωσε ξανά ένα σφίξιμο και έγινε αλλαγή. Σίγουρα εκτός κόντρα στα «Λιοντάρια» θα είναι ο Φώτης Κισκαμπάνης που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία ποινή της τιμωρίας του.