Σε ανοδική τροχιά ο ΑΟ Καρδίτσα!

Μόνο ως…ελαφρά τη καρδία δεν μπορεί να λογίζεται ο φετινός ΑΟ Καρδίτσα.

Η ιστορική ομάδα της πόλης έχει καταβάλει μεγάλη διοικητική, οργανωτική και αγωνιστική προσπάθεια ώστε να επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο της περιοχής και με τη φετινή της παρουσία στο γήπεδο έχει δικαίωμα να κάνει σχέδια για υψηλές πτήσεις.

Μετά από 12 αγωνιστικής, η ομάδα του Σωτήρη Παλούκη μετρά 25 βαθμούς, μόλις τέσερι λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Σοφάδων, στοχεύοντας στο να απειλήσουν έτι περισσότερο την κορυφή το Σάββατο (15/12) όπου φιλοξενούνται στο Αρτεσιανό από τον Διγενή.

Οι Κυανόλευκοι συμπλήρωσαν καρέ αγώνων δίχως ήττα, ενώ «άγγιξαν» τη νίκη στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Σώκρατες, με το 1-1 να αφήνει πικρία καθώς διαμορφώθηκε προς το φινάλε του αγώνα.

Στο Νοσοκομείο, ο ΑΟΚ μετρά 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα έξι ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής, με το απόλυτο νικών να «σπάει» το Σάββατο, την ίδια ώρα που για πρώτη φορά παραβιάστηκε η εστία του εντός έδρας (τα γκολ είναι 9 υπέρ και μόλις ένα κατά)!

Παρόλα αυτά, η αγωνιστική διάθεση που επέδειξε δεν μπορεί να αμεληθεί και να μην είναι οδηγός για τη συνέχεια. Το σύνολο που διαθέτει η τοπική ομάδα, διαθέτει πλέον πολύ έμπειρους αθλητές οι οποίοι έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους σε πορείες πρωταθλητισμού σε αυτό το επίπεδο, ενώ κάποιοι νεαρότεροι ταλαντούχοι, παίρνουν ευκαιρίες και δίπλα στους υπόλοιπους βελτιώνονται και εξελίσσονται.