Σάκης Παπαβασιλείου: «Βαθμοί-ανάσα για τον στόχο που έχουμε θέσει»

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και τη νίκη εμφανίστηκε ο Σάκης Παπαβασιλείου μετά το ματς με την Αναγέννηση.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα

Ο προπονητής του Καραϊσκάκη Άρτας μίλησε για την καλή αντίδραση μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό και για τη σημασία της νίκης στην προσπάθεια της επίτευξης του στόχου που έχει τεθεί για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ τον κ . Βαζάκα για τα καλά του λόγια, λόγια που μου δίνουν δύναμη για να μπορώ και εγώ να συνεχίσω να δουλεύω ταπεινά, σκληρά και να έχω απαιτήσεις  μέσα από το ποδόσφαιρο.

Μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, έπρεπε να αντιδράσουμε, το αντίδοτό μας ήταν η δουλειά που κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο, που προερχόταν από τέσσερα θετικά αποτελέσματα, χωρίς να δεχτεί γκολ. Σήμερα, η ομάδα παρουσιάστηκε όπως τη θέλω, είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Θα συμφωνήσω με τον κ. Βαζάκα ότι στο 0-0 είχε πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί, είχαμε όμως ένα γκολ, ένα δοκάρι και 4-5 καλές ευκαιρίες, με στρωτό ποδόσφαιρο.

Θα ήμουν ακόμη πιο ευχαριστημένος αν είχε πάρει και άλλες προεκτάσεις το σκορ, αλλά να μην είμαι αχάριστος και το 3-1 είναι ένα καλό και θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Μας δίνει τρεις πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι δίνουν πιο μεγάλη ανάσα για το στόχο που έχουμε θέσει. Καταρχήν, στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να δουλέψουμε ταπεινά. Μέσα από τη σκληρή δουλειά που κάνουμε να πάμε στον Αιγινιακό. Θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, γιατί προέρχεται ο αντίπαλος από μία ήττα θέλει και αυτός τους βαθμούς και θα πρέπει να αντιδράσουμε στο πάθος που θα έχει ο αντίπαλος.

Η αποφασιστικότητα των παικτών μου με ικανοποίησε πολύ σήμερα. Έδωσαν και την ψυχή τους, τους αξίζουν συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου. Αν παρουσιάσουμε και μετέπειτα το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε έναν άνθρωπο που είναι στην οικογένειά μας, τον έχουμε καθημερινά δίπλα μας, τον Φώτη Βασιλάκη, ο οποίος  έχασε τον πατέρα του. Είμαστε κοντά του, είμαστε μαζί του, πρέπει να δυναμώνεις μέσα από τη ζωή και εύχομαι η οικογένειά του να βρει τη δύναμη να συνεχίσει»