Ρεβεγιόν…με λιχουδιές ο ΑΣ Πλαστήρας!

Σε ένα «ζεστό» και φιλικό περιβάλλον, όπως ακριβώς είναι και το κλίμα στην ομάδα, δείπνησαν το βράδυ της Πέμπτης (27/12) στον Α.Σ. Πλαστήρας.

Η ομάδα της Συνοικίας Αγίας Παρασκευής στην καρδιά των εορτών και σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα έδωσε ραντεβού στην παραδοσιακή ταβέρνα «Πλιάσσας», στην Αγιοπηγή, όπου παρατέθηκε δείπνο προσφορά της διοίκησης.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, οι υπεύθυνοι των τμημάτων, Κώστας Τσίλιας, Δημήτρης Μπαντής και οι ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας και της Κ16 αλλά και γονείς, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και έβαλαν άλλο ένα ισχυρό θεμέλιο συσπείρωσης στη φετινή προσπάθεια, η οποία συνοδεύεται από ανοδική πορεία που διατηρεί τους Κυανόμαυρους στις υψηλές θέσεις της Β2 ΕΠΣΚ αλλά και σε αυτές των υποδομών όπου γίνεται μεθοδική δουλειά.

Με ένα «γεμάτο» πρόγραμμα και στα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που συμμετέχει, ο Πλαστήρας καταφέρνει και πραγματοποιεί ολοένα και πιο βελτιωμένες εμφανίσεις, ενώ η ομοιογένεια γίνεται πιο ορατή, κάτι που απαιτούσε χρόνο αφού το έμψυχο δυναμικό είναι νεανικό και συνεχώς συλλέγει εμπειρίες.

Μέσα σε έξοχο κλίμα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και αγωνιστικά τμήματα ως μία «γροθιά» απόλαυσαν εκλεκτό φαγητό, ποτό και συζήτησαν εφ’όλης της ύλης, χωρίς να λείπει το κέφι, τα καλοπροαίρετα πειράγματα και η υπόσχεση για ανάλογη συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η κίνηση αναμφίβολα δίνει το στίγμα στον Πλαστήρα λίγο πριν μπούμε στο νέο έτος, με τη διοίκηση να επιβραβεύει τις προσπάθειες και να αποφορτίζει τους ποδοσφαιριστές με μία οικογενειακή βραδιά που αποτέλεσε ένα περίφημο ρεβεγιόν.