Ραντεβού οργάνωσης στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου!

Μπροστά στην πρόκληση της ιστορικής συμμετοχής στη Γ’ Εθνική βρίσκεται πλέον ο Απόλλων Μακρυχωρίου.

Οι ρυθμοί οργάνωσης των Κυανόλευκων γίνονται πιο έντονοι προκειμένου να μην πάει άλλος χρόνος χαμένος σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό.

Ασφαλώς στον Απόλλωνα υπάρχει πλήρη επίγνωση της αλλαγής επιπέδου και των απαιτήσεων που θα έχει η νέα αγωνιστική περίοδο, όμως άπαντες παρουσιάζονται έτοιμοι να βοηθήσουν ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Οι διοικούντες αρχίζουν και δίνουν μορφή στο σχεδιασμό της ομάδας και φυσικά προτεραιότητα παίρνει το έμψυχο δυναμικό, εκεί όπου οι πρώτες συζητήσεις θα γίνουν με τους πρωταγωνιστές της περυσινής επιτυχίας, ώστε αρχικά να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις και έπειτα να τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Σε ό,τι αφορά το προπονητικό κομμάτι, είναι βέβαιο ότι ο Βάιος Καραγιάννης έχει τον πρώτο λόγο, αφού τόσο ο ίδιος όσο και οι ιθύνοντες του Απόλλωνα είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία για όσα έχουν επιτευχθεί στην κοινή αυτή πορεία και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Στη σύνθεση του τεχνικού τιμ, πάντως, δεν αποκλείονται προσθαφαιρέσεις, με τις επόμενες ημέρες (ακόμη και έως το τέλος της εβδομάδας) να μην αποκλείονται και οι πρώτες ανακοινώσεις/επισημοποιήσεις.