«Πρώτη» με χαμόγελα και οικογενειακό κλίμα στη Δόξα Μητρόπολης!

Φρέσκο αέρα και σιγουριά στα «πανιά» απέπνεε η «πρώτη» της φετινής σεζόν στη Δόξα Μητρόπολης.

Δείτε ΕΔΩ φωτορεπορτάζ από την «πρώτη»

Με «όπλο» την πρωτοφανή συσπείρωση και τη διατήρηση της ίδιας «φλόγας» για διάκριση, οι Κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν το ταξίδι της το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) για την τρίτη διαδοχική συμμετοχή τους στην Α’ ΕΠΣΚ, έχοντας «κληρονομιά» τις διαδοχικές πρωταγωνιστικές πορείες στην κατηγορία και το έντονο φλερτ με τη Γ’ Εθνική.

Παρουσία της διοίκησης, του νέου προπονητή Μάκη Ριζογιάννη και φιλάθλων, η Δόξα έριξε αισθητά τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ του, ανανέωσε πρόσωπα, διατήρησε τους ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής και φρόντισε να ισχυροποιήσει το αγωνιστικό του υπόβαθρο, επενδύοντας σε αυτό τον τομέα τόσο στο τεχνικό τιμ, όσο και στις μονάδες που ήλθαν να τον ενισχύσουν.

Οι συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητισμού δεν απογοήτευσαν την ομάδα της Μητρόπολης σε ό,τι αφορά την έκβασή τους, αντίθετα έδωσαν το έναυσμα για μία νέα προσπάθεια, φιλόδοξη μεν, χωρίς να οριοθετηθεί στόχος δε, καθώς αυτόν θέλουν να «χτίσουν» βήμα-βήμα μέσα στη σεζόν στη Δόξα.

Η Δόξα μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να δουλέψει σκληρά, χωρίς όμως να υπάρχει η πίεση του πρωταθλητισμού και δημιουργήσει ένα κλίμα ιδανικό για ποδοσφαιρικές συνθήκες, κάτι που έγινε αισθητό από την πρώτη, κιόλας, μέρα.

1 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών και η μεγάλη συμμετοχή αποτυπώνεται περίτρανα στη διάθεση όλων για μία κοινή προσπάθεια τοποθέτησης ισχυρών θεμελίων για την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Με μοναδικούς απόντες τους νεαποκτηθέντες Θωμά Αδαμόπουλο, Χρήστο  Κωστέλλο και τον Δημήτρη Θ. Φιλίππου, το έμψυχο δυναμικό βρίσκεται ακόμη σε συγκρότηση, αφού οι 4-5 προσθήκες αναμένεται να προστεθούν το επόμενο διάστημα στην προετοιμασία, με τη μέχρι τώρα δομή του να περιλαμβάνει ένα «κράμα» νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών με πιο έντονη φέτος την εντοπιότητα.

Ειδικότερα, το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές Σωκράτης Μπουντούρης, Θωμάς Μπαντής, Κώστας Βαγγελάκος, Χάρης Ζάρρας, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Αλέξανδρος Φακίτσας, Νίκος Θ. Παπαδημητρίου, Ζήσης Καρκαλέτσης, Τάσος Τσιαντούλας, Άλκης Δημακόπουλος, Δημήτρης Φιλίππου, Κέιντι Χίμι, Βασίλης Γκούμας, Κώστας Πλατογιάννης, Παναγιώτης Ζάγκος και Βασίλης Βούζας.

Οι δέκα μεταγραφικές προσθήκες, (Θ. Αδαμόπουλος, Κωστέλλος, Δ. Φιλίππου, Χίμι, Γκούμας, Αναγνωστόπουλος, Μπαντής, Τσιαντούλας, Θ. Παπαδημητρίου, Δημακόπουλος), σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις, συνθέτουν την εικόνα που επιθυμεί να έχει και να διαχειριστεί για φέτος ο έμπειρος προπονητής, έχοντας την απόλυτη στήριξη της διοίκησης.

Μετά τη συνάντηση γνωριμίας στα αποδυτήρια, η συνέχεια δόθηκε στο γήπεδο όπου οι ρυθμοί σιγά-σιγά μετά το πρώτο «χαλάρωμα» θα ανεβαίνουν, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τόνωση της φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωση και ακολούθως εισαγωγή σε τεχνικής και τακτικής φύσεως χαρακτηριστικά, πριν η ομάδα βάλει στην ατζέντα της τα πρώτα φιλικά.