«Πρώτη» με χαμηλούς τόνους και συγκρατημένη αισιοδοξία στην ΑΕ Καππαδοκικού

Με ταπεινότητα αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία μπήκε στην αφετηρία της νέας σεζόν η ΑΕ Καππαδοκικού.

Εδώ και μία πενταετία, οι Κιτρινόμαυροι είναι μόνιμος κάτοικος Α’ ΕΠΣΚ και εξακολουθούν με πείσμα και μεγάλη προσπάθεια να εκπροσωπούνται στη μεγάλη κατηγορία του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου, έχοντας αναδείξει αρκετούς αθλητές.

Έτσι και φέτος, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να παρατείνει το ταξίδι της στην Α’ Ερασιτεχνική διαθέτοντας κάποια από τα βασικά της «ατού» για τη νέα σεζόν και πολύ όρεξη για δουλειά.

Ο Βαγγέλης Σαλταγιάννης συνεχίζει για τέταρτη διαδοχική χρονιά στον πάγκο της ομάδας, έχοντας στο πλευρό του την Ίβανα Ζντράβκοβιτς, ενώ στο πρώτο κάλεσμα το παρών έδωσαν 15 ποδοσφαιριστές, με δύο δικαιολογημένες απουσίες για προσωπικούς λόγους.

Όπως είναι φυσικό, το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη, ενώ υπάρχει περίπου 1,5 μήνας μέχρι τη σέντρα του πρωταθλήματος για τις απαραίτητες προσθήκες.

Το θετικό είναι ότι η ΑΕ Καππαδοκικού έχει κρατήσει έναν αγωνιστικό κορμό και θα επιδιώξει μέσα από τις προπονήσεις να δομήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό, εκπροσωπώντας επάξια την περιοχή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Εκ μέρους της διοίκησης έγινε το απαραίτητο καλοσώρισμα και στη συνέχεια οι πρώτες συστάσεις από το τεχνικό επιτελείο, με ευχές για καλή σεζόν με υγεία και την παρουσίαση του προγράμματος προετοιμασίας.