«Πρώτη» με σύνεση και σοβαρότητα στον ΑΟ Σελλάνων! (pics+vds)

Με τη σοφία της περυσινής, παρθενικής του συμμετοχής στη Γ’ Εθνική και με τη διάθεση να πορευτεί σε στέρεες, αξιόπιστες βάσεις, με ρεαλισμό αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία μπήκε σήμερα (25/7) Τετάρτη στα «βάσανα» της προετοιμασίας του ο ΑΟ Σελλάνων.

Δείτε ΕΔΩ εκτενές φωτορεπορτάζ από την «πρώτη»

Η  ομάδα του Προαστίου πήρε τη θέση της στην αφετηρία για τη νέα σεζόν, ξεκινώντας την προετοιμασία της, γνωρίζοντας ότι απαιτείται…πρωταθλητισμός για την επίτευξη της παραμονής.

Η εμπειρία της ποδοσφαιρικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε, γέμισε με χρήσιμες πληροφορίες τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι κινούνται σε επαγγελματικά πρότυπα, σε μία κατηγορία που μπορεί να έχει ερασιτεχνικό χαρακτήρα, αλλά τα οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα υπερβαίνουν κατά πολύ αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Έτσι λοιπόν σήμερα και σε φθινοπωρινές συνθήκες (η νεροποντή ξέσπασε με την ολοκλήρωση του πρώτου «χαλαρού» τρεξίματος της χρονιάς), οι Κυανόλευκοι επέστρεψαν στο γήπεδο προκειμένου να δουλέψουν σκληρά και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ομοιογένειας που ο νέος προπονητής, Αλέξανδρος Κούρτογλου επιθυμεί.

Αρχικά έγινε η απαραίτητη πρώτη συζήτηση στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές και η γνωριμία με τον νέο προπονητή και έπειτα, η πρώτη επαφή με το χορτάρι στο βοηθητικό γήπεδο του Προαστίου, μιας και στην έδρα της ομάδας πραγματοποιούνται εργασίες στον χλοοτάπητα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τις πυρκαγιές στην Αττική και ακολούθως δόθηκε η σειρά στον…«ιδρώτα» της προετοιμασίας.

Το παρών έδωσαν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι νεαποκτηθέντες Δημοσθένης Τζέκος, Γιώργος Μπιτέλης, Ανδρέας Χαντζής, Βαγγέλης Πατσαρούχας και Κώστας Χαντζής.

Από την πρώτη απουσίαζαν με άδεια που τους χορηγήθηκε για προσωπικούς λόγους οι Βασίλης Τζάνης, Βαγγέλης Χάδιαρης, Μιχάλης Διπλάρης, Βαλάντης Λέμπας και Γιώργος Υφαντής, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία.

Η ομάδα του Προαστίου επενδύει στο καλό κλίμα και φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα ότι και φέτος δε θα εκλείψει, όπως επίσης η όρεξη των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ για δουλειά.

Παρά τη δυσκολία της εποχής, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, η εκδήλωση συμπαράστασης προς την ομάδα αποτυπώθηκε από την παρουσία 50 περίπου φιλάθλων της που υποδέχτηκαν παλαιά και νέα μέλη του αγωνιστικού τμήματος σε αυτή την καινούρια αρχή με ευχές για επίτευξη των στόχων.

Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου τόνισε πως αυτό σε ένα μεγάλο ποσοστό έχει διαμορφωθεί και αναμένονται ακόμη 2-3 προσθήκες ουσίας, σε θέσεις όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού, του δεξιού μπακ και του περιφερειακού/πλάγιου επιθετικού.