«Πρώτη» με ενθουσιασμό και όρεξη στον Αίαντα Μαραθέας!

Η πρεμιέρα της νέας σεζόν δόθηκε την Τρίτη (7/8) στον Αίαντα Μαραθέας, όπου το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, βρέθηκε ξανά στο γήπεδο για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία ενόψει της προσεχούς ποδοσφαιρικής περιόδου.

Οι Ερυθρόλευκοι από τη γλυκιά προσμονή της πρώτης προπόνησης, περνούν σε εκείνη την προσμονή της γνωστοποίησης της κατηγορίας που θα συμμετάσχουν, αν και όλα δείχνουν ότι…το νερό έχει μπει στ’αυλάκι για την Α1 ΕΠΣΚ!

Οι καρποί της ομάδας, η επιμονή και η θέληση για διάκριση δρέπονται φέτος, όπου ο Αίας…αλλάζει η μέρα αγώνων (το λεγόμενο gameday) από Κυριακή σε Σάββατο, αλλά όχι φιλοσοφία.

Μέλημα των Ερυθρόλευκων και τη νέα σεζόν είναι αξιοποιήσουν τους ποδοσφαιριστές της περιοχής, έχοντας έναν σταθερό κορμό από τα προηγούμενα χρόνια και με κάποιες ουσιαστικές προσθήκες να διατηρήσουν την ταυτότητα που τους διακρίνει και να παλέψουν για μία ανταγωνιστική παρουσία στους δύο θεσμούς της ΕΠΣΚ που θα συμμετάσχουν (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Έτσι, την Τρίτη, το παρών στο παρθενικό ραντεβού για τη νέα σεζόν έδωσαν συνολικά 14 ποδοσφαιριστές, αριθμός αξιόλογος για την εποχή, τη στιγμή που απουσίαζαν δικαιολογημένα για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, οι Σωκράτης Γκαρνάρας, Στέφανος Παπαευαγγέλου, Βάιος Τσιαντής, Γιώργος Νάτσικας.

Η νέα αυτή προσπάθεια βρίσκει νέο επικεφαλής στην τεχνική ηγεσία τον Δημήτρη Μανασή, άνθρωπο έμπειρο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με μεγάλη διάθεση να προσφέρει και να δημιουργήσει ένα σύνολο με «όπλο» την ομοιογένεια και την όρεξη για δουλειά.

Η διοίκηση, παριστάμενη έδωσε τις ευχές για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και την απόδοση εμπιστοσύνης στο αγωνιστικό τμήμα, τονίζοντας ότι η επαφή θα είναι διαρκής για οποίον χρειαστεί, όπως και η στήριξη.

Ακολούθησε η προπόνηση, με τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις που ζέσταναν τους ποδοσφαιριστές για τα όσα πιο έντονα σε ρυθμούς θα ακολουθήσουν.