«Πρώτη» με διάθεση…ολικής επαναφοράς στον ΑΟ Φύλλου!

Με στόχο να βασιστεί στις δικές του δυνάμεις και να παρουσιάζει μία εικόνα άμεσης ανάκαμψης ξεκίνησε σήμερα (8/8) την προετοιμασία του ο ΑΟ Φύλλου.

Δείτε ΕΔΩ φωτορεπορτάζ από την «πρώτη»

Για τον ΑΟΦ, η περυσινή παρουσία της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΚ και ο υποβιβασμός δεν είχε παρά να προσφέρει μία πολύτιμη εμπειρία, μία ακόμη αξιοσημείωτη σελίδα στην ιστορία του αλλά κυρίως να ενισχύσει την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του και το πείσμα των διοικούντων του για τη νέα χρονιά.

Αυτό συναντά κανείς στη νέα προσπάθεια που ξεκινά από την Α1 ΕΠΣΚ για τους Μελανόλευκους, αφού η πρώτη ημέρα περιλάμβανε το βασικό κορμό της τελευταίας διετίας ακέραιο, αρκετά νέα παιδιά να πλαισιώνουν τους παλαιότερους και κάποιες μεταγραφικές προσθήκες ουσίας -«υλικά» απαραίτητα στη διάθεση του νέου τεχνικού, Βασίλη Κούκλη.

Εξάλλου, η πτώση δεν έχει καμία σημασία για τον ΑΟΦ, παρά μόνον η…προσγείωση, αφού μέλημα της ομάδας είναι η συνέχιση της ιστορίας, η επάξια εκπροσώπηση της περιοχής στα αθλητικά δρώμενα και η αξιοποίηση των ντόπιων ποδοσφαιριστών, χωρίς να υπάρχει κάποιος «χειροπιαστός» στόχος.

Παρόλα αυτά, κοιτάζοντας κανείς το έμψυχο δυναμικό, τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν να το ενισχύσουν και τις μεταγραφές που έπονται, θα λέγαμε ότι η ομάδα του Φύλλου έχει περίσσια διάθεση να συνεχίσει σε πολύ ανταγωνιστικά δεδομένα σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Α1 ΕΠΣΚ που τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε λεπτές ισορροπίες και μεγάλες ανατροπές, δίχως να υπάρχει χώρος για ασφαλείς προβλέψεις.

Στο πρώτο κάλεσμα, το παρών έδωσαν 16 ποδοσφαιριστές, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα για επαγγελματικούς λόγους οι Βησσαρίου, Θ. Γιώτας και οι νεαποκτηθέντες Μιχαήλ Σωτηρίου.

Ειδικότερα στο γήπεδο βρέθηκαν οι Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Γιώργος Τάκας, Άγγελος Αδαμόπουλος, Δημήτρης Τσιώρας, Βάιος Λωρίδας, Χρήστος-Παναγιώτης Μακρής, Γιάννης Γώγος, Χρήστος Μακρής, Μπάμπης Σίσκος, Δημήτρης Χαβαλές, Δημήτρης Κουτσιούμπας, Θωμάς Ρεβενήσιος και Δημήτρης Θεοδοσίου.

Εκ μέρους της διοίκησης έγινε το απαραίτητο καλωσόρισμα για τη νέα χρονιά σε όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, τονίστηκε ότι θα είναι δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ υπάρχει ακόμη πρόθεση για περαιτέρω ενίσχυση και μάλιστα με παίχτες πρώτης γραμμής.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κούκλης μετά τις απαραίτητες συστάσεις ευχήθηκε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και το κυριότερο, η ομάδα μέσα από την πορεία της βήμα-βήμα να το χαρεί, ώστε το τέλος να γίνει και το «ταμείο».

Η πρώτη προπόνηση περιλάμβανε χαλαρούς ρυθμούς και ασκήσεις με μπάλα, ώστε να γίνει η απαραίτητη ομαλή επιστροφή στη δράση και ακολούθως να υπάρξει μεγαλύτερη ένταση.