«Πρώτη» με αισιοδοξία για τον φιλόδοξο ΑΟ Καρδίτσα

Με αισιοδοξία και φιλοδοξίες μπήκε στην αφετηρία για τη νέα σεζόν ο ΑΟ  Καρδίτσα.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ από την «πρώτη»

Οι Κυανόλευκοι, σαφώς ενισχυμένοι σε σύγκριση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο που η παρτίδα σώθηκε στα πλέι-άουτ, εκκίνησαν την προετοιμασία τους με αρκετά νέα πρόσωπα αλλά επίσης, τον περυσινό κορμό να παραμένει σχεδόν αναλλοίωτος.

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας και στα αποδυτήρια που παραδοσιακά φιλοξενούν την ομάδα στην Ανατολική κερκίδα.

Εκεί, πέραν του νέου προπονητή, Γιώργου Νταρακλίτσα και του συνεργάτη του, γυμναστή Χρήστου Καρρά, βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. που καλωσόρισε παλιά και νέα μέλη και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ., ο πρόεδρος κ. Γιώργος Καψιώτης τόνισε πως η διοίκηση θα είναι καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς δίπλα στο αγωνιστικό τμήμα και τόνισε πως χρειάζεται προσπάθεια από όλους ώστε ο ΑΟΚ να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών και εκεί που αρμόζει η ιστορία του. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του κ. Γιώργου Παπαγιάννη που καλωσόρισε το νέο προπονητή, επισημαίνοντας την προσφορά του και ως ποδοσφαιριστής στον Σύλλογο.

Ο Γιώργος Νταρακλίτσας, από την πλευρά του, ήταν φειδωλός, αρκέστηκε στο δοθεί άμεση προτεραιότητα στη δουλειά και έδωσε κάποιες συμβουλές -αρχικά εξωαγωνιστικές- ενόψει της προετοιμασίας στους ποδοσφαιριστές του.

Το παρών στην «πρώτη» του ΑΟΚ έδωσαν 17 ποδοσφαιριστές, επτά εκ των οποίων νεαποκτηθέντες, εννέα που ανανέωσαν τη συνεργασία τους και ο υπό δοκιμήν Αλί Αλ Τζεμπούρι.

Ειδικότερα, παρόντες ήταν οι Ηλίας Μπρέλλας, Ηλίας Μπολτσής, Βίκτωρας Αντωνίου, Βάγιος Νταντάμης, Χρήστος Χαντζιάρας, Θωμάς Κουτρούλιας, Στέφανος Αποστολακούλης, Βαγγέλης Σαββάλας, Γιώργος Τζόγιερς-Σιλά (ανανέωσαν), οι Σταύρος Μπατράς, Σάκης Νταρακλίτσας, Χρήστος Τσέλιος, Παναγιώτης Καρατέλιος, Θοδωρής Τσιαντούλας, Χριστόφορος Παπαευαγγέλου, Γιώργος Οικονόμου, Μιχάλης Τζερτζελάς (νεαποκτηθέντες) και ο Ιρακινός Αλί Τζεμπούρι.

Απών δικαιολογημένα ήταν ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Μπόρλας, ενώ υπάρχουν ακόμη στα «σκαριά» δύο δυνατά ονόματα προς ενίσχυση που σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν.

Όσο για τους στόχους, ο ΑΟ Καρδίτσα θέλει μέσα από τον προγραμματισμό και τη δουλειά να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική τροχιά, αποφεύγοντας να οριοθετήσει κάποια θέση πρόωρα.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό πάρκο (στο στάδιο συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα), η οποία περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο, και ασκήσεις φυσικής κατάστασης).

Η συνέχεια θα δοθεί και σήμερα στο αθλητικό πάρκο (7/8) ενώ από αύριο (8/8) η ομάδα θα προπονείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Νοσοκομείο.