Πρόσκληση στον πρόεδρο της ΕΠΟ & προέδρους Ενώσεων ως παρατηρητές στις εκλογές της ΕΠΣΚ

Η ΕΠΣ Καρδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση την οποία κοινοποιεί στην ΕΠΟ και μέσω αυτής προσκαλεί τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βαγγέλη Γραμμένο και τους προέδρους των όμορων Ενώσεων στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Σαββάτου (2/2) όπου θα διενεργηθεί και η εκλογική διαδικασία.

Η ανακοίνωση:

«Καρδίτσα 31-1-2019

Αριθμ. Πρωτ. 260

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

ΠΡΟΣ

Ε.Π.Ο

Κύριε Πρόεδρε,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσής μας, στις 2-2-2019 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30 πμ θα διεξαχθεί η Τακτική (Αρχαιρεσιακή) Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών μας στο Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Σας παρακαλούμε θερμά να παραβρεθείτε εσείς προσωπικά και οι συνάδελφοι πρόεδροι των όμορων Νομών (Λάρισας, Τρικάλων, Μαγνησίας και Φθιώτιδας) ως παρατηρητές.

Για την Ε.Ε της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

-Ο- -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΤΟΥΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ»

Ανακοίνωση-απάντηση της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ»

Χαμένα τα έχουν πλέον στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καρδίτσας. Το κατανοούμε! Ο πανικός της επερχόμενης συντριβής τους έχει ξεπεράσει!
Τη μία δεν ενέκριναν την υποψηφιότητα του κ. Χρήστου Σκάρλου, τώρα την αποδέχονται. Άλλη απόφαση πήραν την περασμένη Τρίτη διαρρέοντας ότι υπήρξε αποκλεισμός δώδεκα υποψηφιοτήτων για τις εκλογές, άλλη απόφαση περιμένουμε σήμερα και ενώ φτάσαμε δυο μερες πριν από τις εκλογες.
Όλες αυτές οι πρωτοφανεις παλινωδιες προέκυψαν μετά την προσφυγή της παράταξής μας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο συνεδριάζει για αυτό το λόγο αύριο Παρασκευή στις τέσσερις το απόγευμα.
Καλουμε τον νυν πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας να σεβαστούν τη νομιμότητα και τις καταστατικές διαδικασίες της Ένωσης. Ούτως ή αλλως το μοιραίο για εκεινους δεν μπορούν να το αποτρέψουν!
Είναι θέμα ωρών να γυρίσει σελίδα το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας και να μπει επιτέλους σε τροχιά υγιούς ανάπτυξης.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ