Πρόκληση το αήττητο σερί κόντρα στη Νίκη Βόλου για τον ΑΟ Σελλάνων!

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο ΑΟ Σελλάνων έχοντας στραμμένη όλη την προσοχή (μετά το ματς κυπέλλου με το Λεοντάρι), στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (14/1) στο Βόλο κόντρα στη Νίκη.

Οι «Κυανόλευκοι» με το ηθικό σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι αναμενόμενο μετά από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που έδωσαν ώθηση στην ομάδα, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θετικό σερί που έχουν δημιουργήσει. Το παιχνίδι πάντως μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς η αντίπαλη ομάδα που χτίστηκε με πρωταγωνιστικούς στόχους θέλει -έχοντας σύμμαχο την έδρα- να καταφέρει να τονωθεί βαθμολογικά, αντιμετωπίζοντας το ματς ως «τελικό».

Η αναμέτρηση είναι δύσκολη όμως στον ΑΟ Σελλάνων φαίνεται πως έχουν βρει την συνταγή και δηλώνουν πανέτοιμοι να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας ακόμη δύσκολης αναμέτρησης.

Ο Γιάννης Μπουρνάκας που είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του μέσα από τις προπονήσεις προσπαθεί να διορθώσει τα όποια λάθη εντόπισε στην αναμέτρηση με τη Θήβα έτσι ώστε αυτά να μην επαναληφθούν.

Στόχος για την ομάδα του Προαστίου είναι το καλύτερο που θα δώσει ισχυρή τόνωση στην ομάδα και που αν τα αποτελέσματα την ευνοήσουν θα καταφέρει να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς τα πάνω στον βαθμολογικό πίνακα.