Πρόβα τζενεράλε με Πιερικό, ενόψει Τηλυκράτη στον ΑΟ Σελλάνων!

Σε πιο έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟ Σελλάνων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Προαστίου καθημερινά ανεβάζει «στροφές» εντάσσοντας ολοένα και περισσότερα στοιχεία στο αγωνιστικό της προφίλ και σιγά-σιγά αποκτώντας την ταυτότητα που θέλει ο προπονητής Αλέξανδρος Κούρτογλου.

Οι προπονήσεις κυλούν στον επιθυμητό βαθμό και είναι διπλές κάθε μέρα, με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται πλέον στη μεγαλύτερη δυνατή ομοιογένεια και σε κάποια χαρακτηριστικά ώστε ο ΑΟΣ να αποκτήσει τον προσανατολισμό που θέλει στο γήπεδο.

Αύριο Κυριακή (19/8) θα δοθεί το τρίτο φιλικό και θα είναι στα πρότυπα αυτού που προηγήθηκε με τον ΑΟ Υπάττου. Ο ΑΟ Σελλάνων θα φιλοξενηθεί στην Κατερίνη από τον Πιερικό, σε ματς που ορίστηκε για τις 18:30 και θα βρεί απέναντί του αντίπαλο Γ’ Εθνικής με σημαντική διαδρομή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το επίπεδο δυσκολίας σταδιακά μεγαλώνει, με τον νεαρό προπονητή να διαπιστώνει τον τρόπο και τον βαθμό που ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές κόντρα σε αντίπαλους με ποιότητα αλλά διαφορετικά χαρακτηριστικά, ενώ το μυαλό φυσικά είναι και στο ματς κυπέλλου με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα που θα είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν.

Ο ΑΟ Σελλάνων συμμετέχει φέτος σε τρεις διαφορετικούς θεσμούς (τέσσερις αν υπολογίσει κανείς και τον τελικό του Σούπερ Καπ) και σίγουρα θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές της υγιείς και σε καλή κατάσταση, αφού όλοι θα χρειαστούν αναλόγως.

Το ματς με τον Πιερικό αποτελεί μία πρόβα τζενεράλε για το κύπελλο, εκεί όπου η τοπική ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο, γνωρίζοντας ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και πως οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα επαγγελματικά συμβόλαια (Τζέκος, Μπιτέλης, Αν. Χαντζής, Μπούσδρας) δε δύνανται να αγωνιστούν έως τον Σεπτέμβριο (υπάρχει διαδικασία μετατροπής από επαγγελματική σε ερασιτεχνική κατηγορία). Ωστόσο, όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμοι να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί.

Άπαντες οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Αλ. Κούρτογλου, ενώ στο αυριανό ματς θα προφυλαχθούν ο Κώστας Χαντζής λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο πόδι όπου εγχειρίστηκε την περασμένη σεζόν και ο Βαγγέλης Τσιρογιάννης που χρειάζεται να ανεβάσει «στροφές» (θα παραμείνει στο Προάστιο για ατομικό πρόγραμμα).

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η αποστολή αναχωρεί αύριο στις 14:00 με προορισμό την Κατερίνη.