Πρωτοχρονιά στο γήπεδο ο ΑΣΚ!

Ο νέος χρόνος βρήκε τον ΑΣ Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ στο γήπεδο εκεί όπου η ομάδα του Γιάννη Τζήμα συνεχίζει την προετοιμασία της για τη Σαββατιάτικη (5/1) εντός έδρας αναμέτρηση με την Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Ανήμερα πρωτοχρονιά, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση για τους Κυανόλευκους, οι οποίοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε η διακοπή του πρωταθλήματος να μην τους επηρεάσει αγωνιστικά.

Το τελευταίο επίσημο ματς για την Καρδιτσιώτικη ομάδα δόθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην Καστοριά.

Στη συνέχεια, η ομάδα επέστρεψε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στις προπονήσεις, μετά από τετραήμερο ρεπό για τις ημέρες των Χριστουγέννων και έκτοτε δουλεύει πυρετωδώς πάνω στην αύξηση του ρυθμού και στο να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένη στη συνέχεια.

Το Σάββατο που μας πέρασε, ο ΑΣΚ αντιμετώπισε την Εθνική Εφήβων χωρίς τους Μαγκουνή και Σαριμπαλίδη, σε ένα τεστ που προσέφερε ένταση και χαρακτήρα επίσημου ματς στην τοπική ομάδα, με περισσότερες ευκαιρίες στους νεαρότερους του ρόστερ.

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν καθημερινά και σήμερα το πρόγραμμα είχε έμφαση σε κάποια τακτικά στοιχεία. Προληπτικά εκτός έμειναν από τη σημερινή προπόνηση οι Μαγκουνής, Κακλαμάνος, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών το Σάββατο, με τον πρώτο να «κουβαλά» τραυματισμό στον ώμο από το ματς με την Καστοριά, αλλά η κατάστασή του να βελτιώνεται.