Πρωταρχικό μέλημα η μαζική ανταπόκριση στην ΑΣΑ!

– Η διοικούσα επιτροπή ξεκίνησε την εφαρμογή του πλάνου οργάνωσης της Αναγέννησης προκειμένου να καλυφθεί ο χρόνος που έχει χαθεί
– Επαφές με Καρδιτσιώτες που μπορούν οικονομικά να βοηθήσουν ενώ θα χρειαστεί και η στήριξη όλων των φιλάθλων

«Τα μανίκια σηκώνουν» στην Αναγέννηση με την διοικούσα επιτροπή να προσπαθεί να «τρέξει» την οργάνωση της ομάδας και να καλύψει το χαμένο έδαφος κάτι βέβαια καθόλου εύκολο καθώς θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει.

Φυσικά η διοικούσα από μόνη της και χωρίς στήριξη δεν μπορεί να κάνει πολλά. Χρειάζεται η συνδρομή όλων όσων ενδιαφέρονται για την ομάδα, δηλαδή των μελών και την στήριξη των φιλάθλων για να πάει η Αναγέννηση «όσο το δυνατό πιο μακριά» όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην χθεσινή ανακοίνωση της επιτροπής. Η δουλειά και η προσπάθεια που πρέπει να γίνει είναι μεγάλη καθώς η ομάδα θα ξεκινήσει από το «μηδέν» καθώς θα πρέπει να βρεθούν παίκτες για επανδρωθεί το αγωνιστικό τμήμα και φυσικά το τεχνικό τιμ.

Το οικονομικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με την διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να συνεισφέρουν. Να θυμίσουμε πως στη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας έχει ανοιχτεί λογαριασμός όπου ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να συνεισφέρει με ότι ποσό μπορεί για να ενισχυθεί το ταμείο του Συλλόγου και ο οποίος είναι ο εξής: 3010100390300-3

Η διοίκηση θα έχει επαφές με επιχειρηματίες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν και ελπίζεται πως θα υπάρξει ανταπόκριση έτσι ώστε ο σχεδιασμός να προχωρήσει χωρίς εμπόδια.