Πρωταθλητής χειμώνα ο Γυναικείος Απόλλων!

Την τέταρτη κατά σειρά νίκη του σημείωσε η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα και έκλεισε έτσι αήττητη τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα Θεσσαλίας. Το Σάββατο το μεσημέρι (20/12) στο κλειστό της Νεάπολης, αντιμετώπισε την Ολυμπιάδα Λάρισας ,η οποία προέρχονταν από μεγάλο διπλό στα Τρίκαλα από τον περσινό πρωταθλητή Αίολο.

Οι παίκτριες του Κώστα Ναούμ γνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα ήταν το ματς, φρόντισαν από την αρχή να επιβάλουν το ρυθμό τους παίζοντας πιεστικά και τρέχοντας όποτε τους δίνονταν η ευκαιρία στον αιφνιδιασμό. Η πίεση είχε σαν αποτέλεσμα να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τα επιθετικά ατού της αντίπαλης ομάδας και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 2-17. Στο δεύτερο δεκάλεπτο υπήρξε μία χαλάρωση και το σκορ ισόπαλο 13-13.

Τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ανήκαν ολοκληρωτικά στην ομάδα του Απόλλωνα μιας και η ομάδα της Λάρισας δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό που είχε αναπτύξει η ομάδα της Καρδίτσας.Τα σκορ 9-24,9-24.Όλες οι παίκτριες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και έδειξαν ότι η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει το ρυθμό της. Σε μεγάλη μέρα ήταν η Λούντζη, η οποία εκτός από την άμυνα έδωσε πολλές λύσεις και στην επίθεση,ενώ η Μαχαίρα, Μερισιώτη, Αζμανίδου και Κωστοπούλου βοήθησαν τα μέγιστα και έδειξαν ότι η ομάδα δεν βασίζεται σε μία παίκτρια και αυτό φαίνεται από τον διψήφιο αριθμό πόντων που σημείωσαν 4 παίκτριες.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά μέσα στα Χριστούγεννα. Στις 10 Ιανουαρίου αρχίζει ο δεύτερος γύρος και η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο, αν θέλει να κάνει κάτι θετικό στην φάση των μπαράζ. Τέλος το Δ.Σ εύχεται καλές γιορτές στους αθλητές και αθλήτριες της ομάδαςκαθώς και στις οικογένειές τους.

Τα δεκάλεπτα: 2-17, 13-13, 9-24, 9-24

Απόλλων Καρδίτσας (Κ. Ναούμ): Αζμανίδου 15, Καρελά 2, Μαχαίρα 12, Γκρέμου 8, Κωστοπούλου 4(1), Λούντζη 17(2), Χαρίση 2, Τσιαμούρα 2, Μερισιώτη 13.