Πρωταθλητής χειμώνα κόντρα στη Μαυραϊκή ο Αστέρας

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα που επιδρά περισσότερο στην ψυχολογία και δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια θέλει να κατακτήσει ο Αστέρας, με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου  της Α1 ΕΠΣΚ το Σάββατο (9/12).

Η 13η αγωνιστική φέρνει την ομάδα της Φαναρίου να υποδέχεται την επικίνδυνη και απρόβλεπτη Μαυραϊκή, με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν ότι με νίκη θα είναι σίγουρα πρώτοι και αήττητοι στο α’ μισό της σεζόν, τη στιγμή που έχουν ένα ματς λιγότερο (το αναβληθέν της 12η αγωνιστικής με την Ελπίδα στον Άγιο Γεώργιο).

Το συγκρότημα του Κώστα Γιαννέλου εχει καταφέρει να παρουσιάσει μία «άτρωτη» εικόνα που έχει μεταφέρει αυτό το σκηνικό σε κάθε αντίπαλο. Αποτέλεσμα, η σοβαρότητα στην άμυνα να συνδυάζεται με υπομονή και ηρεμία στην επίθεση, εκεί όπου η αποτελεσματικότητα οδηγεί την ιστορική ομάδα στην κορυφή.

Η απόδοση της ομάδας μόνο  τυχαία δεν είναι, σε  μία κατηγορία όπου ο ανταγωνισμός είναι στο «μάξιμουμ», κάθε αγωνιστική επιφυλάσσει αναμετρήσεις ντέρμπι και οι ισορροπίες διαφοροποιούνται μέσα σε ένα 90λεπτο.

Σε αυτή την «κούρσα», λοιπόν, ο Αστέρας είναι πρώτος, δεν επαναπαύεται και θέλει να τη νίκη απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, με ταχύτητα και ικανότητα στο παιχνίδι του.

Σοβαρές απουσίες δεν υπάρχουν και μέσα σε καλό κλίμα οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους στοχεύοντας στο τρίποντο.