Προτεραιότητα το εξωτερικό για αντικαταστάτη του Γιάννη Μάγγου στην ΑΣΑ!

Η λήξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Μάγγο δημιουργεί νέα δεδομένα στην Αναγέννηση αναφορικά με το πρόσωπο που θα κληθεί να αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League.

Η νέα διοίκηση στην ΠΑΕ είχε επαφές με τον Καρδιτσιώτη προπονητή, από εκεί και πέρα όμως συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας δεν υπήρξε και έτσι το βάρος πέφτει στον διάδοχο, με τις πληροφορίες να φέρουν τους ιθύνοντες των Κιτρινόμαυρων να εξετάζουν περιπτώσεις από το εξωτερικό και ειδικότερα από τη Γερμανία.

Η λύση αυτή, βέβαια, θα προκριθεί εφόσον η ομάδα της Καρδίτσας λάβει θετική εισήγηση στο θέμα της αδειοδότησης, εξέλιξη που θα της επιτρέψει  να προχωρήσει στον αγωνιστικό της σχεδιασμό χωρίς περιορισμούς σε ό,τι αφορά τον αριθμό μεταγραφών ως προς την ηλικία (άνω των 24 ετών) και την εθνικότητα των ποδοσφαιριστών.

Το θέμα της αδειοδότησης αναμένεται να ξεκαθαρίσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και έτσι θα συνεχιστούν οι αξιολογήσεις προτάσεων για τον νέο προπονητή.

Ως εναλλακτική λύση, η Αναγέννηση θα κινηθεί για έμπειρο Έλληνα τεχνικό, ο οποίος θα ξέρει την κατηγορία και θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και στις απαιτήσεις, ωστόσο ακόμη δεν παρατηρείται βιασύνη, μιας και στον ορίζοντα υπάρχουν εκκρεμότητες μεγαλύτερης προτεραιότητας.